[神作] 劇場版 刀劍神域 Progressive 無星之夜的詠嘆調 討論區(1)

1001 回覆
26 Like 19 Dislike
今日睇完,旁邊坐左2個由頭傾計傾到尾的細路,
又左搖右搖,完全集中唔到.....

今次幾欣賞補返D前因後果,點解阿絲娜會入GAME
但敗北的係原作SAOP第一層的劇情都出唔哂.......

不過只係BOSS戰果場都值得入場睇
有冇人係係睇九龍灣特典場呀?
有人玩cosplay喎
尋日有人cos桐仔
https://sao-p.net/password/
密碼係: 好味道elephant
唔好問阿絲娜ig係乜嘢
佢比較細個唔方便畀
雖然我識佢
四百幾蚊呀?
啱啱睇到sony同sao-p聯動出耳機
貴到cls
冇得直送, 你係轉運?

個特典ASUNA FILE 可唔可以影黎睇下
我記得個時買耳機好似係送聲音導航
都係買聲唶

如果冇聲, 真係純清死貨
造說怪怪地
佢amazon 個個3300 似乎係包asuna file

不過又有個5480 メーカー特典
咁個maker 特典佢上面又寫係ジャケットイラストA4クリアファイル

咁亂0既
哦明白, 唔怪得之佢唔直送.
買到就算

話說之前我都ON99 走就去想買OP 隻CD
搵左陣先發現今次隻OP係配信版
勁ON9 晒時間

冇特典買到上手係差咁D
劇透

首尾呼應
出場尾刀
結局尾刀
我岩岩去睇返
上次個對headphone都係冇asuna聲音導航

個聲音導航係另一對耳機黎

後來我再睇落去
個導航app仲會有使用期限
最近完左
即係想繼續j聲就要課金

我印象好深
個時係專登去銀座sony store拎啲飛尾去換卡仔
咁佢會拖你時間,明顯想你試機啦
咁我聽過兩下佢部collabo耳機係好唔對路
咁岩個時sony出左第一部主動降躁
個部真係好好鬼多

後來我返到香港就半推半拱咁買左個部降躁

個類清貨附魔機
忍到手最好唔好買
今日有人cos紅白色頭髮唔知邊撚個同埋有條女都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞