[神作] 劇場版 刀劍神域 Progressive 無星之夜的詠嘆調 討論區(1)

1001 回覆
26 Like 19 Dislike
poster係咪好多都派哂

會唔會印得少咗啲呢,上畫第四日咋喎
最鍾意既就係abec老師既畫風
最有feel
如果出咗隻game用NERVEGEAR玩應該都幾正
應該係 至少我知道九龍塘派曬了
我想講場場特典都爆滿
講緊死角位都有人買
暫時VR都係極限 完全潛行有生之年
反而OS序列果種AR就有機
為特典多過為睇戲啦

分分鐘25號首映已經睇咗,特典場已經係二刷三刷

我記得OS劇場版個特典係預咗好撚多,到最後係派街坊咁滯
有解釋到呀
封測者令到二千幾人死咗係佢哋嘅錯
佢中二病上身頭孭曬所有封測者嘅錯
你出個VR finger 手fing腳既mmorpg 黎先 (非槍game) 都袋住先
可惜乜都冇
Meta universal
Elon Musk有份搞個Neuralink(BIC)
玩過封測知道好多事情可以避免--但係無講出黎
(不過其實故事後面有講到玩過封測反而死得仲多)呢段今套戲未到
真係 利申今日三刷
其實佢地扑緊個彈
陣,訓係醫院嘅現實身體有冇同步有生理反應
其實OS果種AR比Nervegear重高級

要係玩家清醒下輸出信號比大腦生成AR影像,又唔可以太干擾玩家現實五感

如果話Nervegear果種VR現有技術都唔係完全唔可能(當然實現手段係要暴力好多),但係要OS果種AR就真係唔太可能
諗返起以前討論
原來都幾多人 睇動畫2周目 或者勸世 飛左ALO篇原因係亞絲娜比人軟禁
因為封測玩家本身情報量多好多
知道邊度得到資源 邊度練功場升lv
但係某部份自私既封測玩家唔公開情報
獨佔曬有利條件
咁啲newbie咪gg曬
但其實唔係主要原因
只係桐人將責任攬曬上身
出去買多張飛二刷啦
我25號睇咗4dx 今次係二刷仲諗住買得特典場都係真fans會高質啲
果陣川原淨係識寫變態反派
淨係茅場同Admin係寫得好

睇小說ADMIN成個氣場真係出哂黎 其他個D POH同加百列同佢差幾皮
其實到左uw都係寫緊變態反派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞