[神作] 劇場版 刀劍神域 Progressive 無星之夜的詠嘆調 討論區(1)

1001 回覆
26 Like 19 Dislike
永續刀劍
想睇新篇用4刀流
好耐無留意刀劍既野 希望劇場版做得好D啦

之前又話劇場版接 TV版SAOP既
宜家成個SAOP pj 消失左 決定唔玩?
講真
依家個畫風真係J唔落
特別個鼻
下個劇場版都係saop喎
買撚完原版就不停出特別版
初音個款幾正
第2層太短唔做劇場版
3,4層涉及大型任務精靈戰爭,仲要未講完
變咗做5層劇場版
我alicization s2都未睇完
大戰拍到有d無聊
仲要preview睇到直葉爆頭血腥勁暴力
希望progressive可以似返sao第一季咁
我而家重睇緊木棉花sao s1都唔想打開underworld s2
alicization tv 版做到一pet 屎咁,影衰晒刀劍
原來仲有2個禮拜
有冇ching 仲未收到木棉花特典?
我見有人1,2號就攞到,
我就email 出貨通知都唔見,
如果只係木棉花手腳慢就還好,
係驚佢有甩漏
網上見到其他人都收哂貨
你試下客服問下佢
我send 咗email 去問, 未有回覆我
好彩都叫有同路人, 個心定啲
呢個篇真係幾正 sao入面嘅經歷根本冇可能咁少時間講哂 呢個補返fit好多
大家唔好劇透唔該小弟唔係日本人或者台灣人
刀劍神域劇場版香港11月25日上影放映期間請勿劇透
12月中開始開放劇透討論
還是各位師兄覺得如果劇透嘅話四重加密?
始作廢
劇透請四重加密!!刀劍神域progressive 無星夜的詠嘆調香港11月25日上映
劇場版《刀劍神域-Progressive-無星夜的詠嘆調》原作繪師abec繪製明信片乙套(共3張)特典場

凡購指定特典場戲票,每位入場人士均可獲「原作繪師abec繪製明信片乙套(共3張)」乙份,開售日為11月16日,特典場戲票可在戲院票房、網站及手機應用程式購買,特典將於入場或散場時由戲院職員派發。
特典場名稱為《刀劍神域劇場版-Progressive-無星夜的詠嘆調 特典場》,場次的售票安排,請密切留意以下戲院公佈,以院線消息為準:
🌊 MCL
🌊 嘉禾
🌊 Cinema City
🌊 百老匯
🌊 英皇戲院

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖
條款及細則
※圖片只供參考,以實物為準
※數量有限,滿座即止
※特典將於入場或散場時由戲院職員派發
※不適用於任何優惠、折扣及使用換票證或贈券換領特典場戲票
※贈品不可兌換為現金,或以任何形式轉售及販賣
※如有任何爭議,木棉花國際香港有限公司及相關戲院保留最終決定權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞