加拿大移民討論區(7) National exemption for HKers

1001 回覆
18 Like 0 Dislike
隔離要錢

打針可以免隔離
唔好意思想問下,owp答duration of expected employment,要填start date同end date,呢個日期會唔會影響letter of intent 3年內入境deadline? 大家通常點填?
唔會,我係鳩填
邊度唱加幣比較抵
想問VISA填form填錯左資料但submit左應該點算
IBHK
Thank you! 即係我填下年7月開始都派3年俾我?
驚寫太遲會唔批 太早安排唔切
認真?
Toronto
到時補做既手續係點
想請問下Application Form填完係咪唔洗簽名? 我就咁down 完就咁直接edit, 應該要電子簽名定還是要印出黎再用親筆簽名?

另外 填family form 係咪就咁填完老豆老母出生日期 就ok 唔洗upload老豆老母身份證個d? 如果單親家庭 其中一方離開左好多年 唔知又要唔要填埋
真係唔知一年後答你
呢排睇緊啲移民公司,有冇手足可以推介一下/指點下,有咩陷阱同咪邊啲係仆街移民公司唔好幫襯
呢排問緊ANLEX同咪家譽好驚中伏上網又全部係廣告
咁想問下有冇辦法轉翻錢過去香港
唔好意思申手黨問下 睇極都睇唔到
想問下就算有OWP係咪冇jobs offer都係唔俾入境加拿大,前幾日問完啲勿勿顧問話唔得想叫我買埋個包工plan,要成十幾個
主張DIY 你係咪全家移民先
依家出緊exemption letter放人冇offer入境
同埋就算未收到/收唔到 陸續有風話開關 等多個月點都有消息
唔好買工 吸血鬼
加拿大考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞