萬事得Mazda車主揮手區(14)跟雙氣袋說不

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想出架2手馬3 操車
2代同3代 大家會點揀
3 for sure
2 代Ford
3 for sure
勁多台灣人都係咁裝藍筒,但人地四輪定位只係幾舊
香港車房佬手工好, 貴係合理, 唔係黑
問咗信義報價hud玻璃 仲貴過宏益原廠報價
諗諗下個hud係香港閹割到咁廢都唔知有乜實際用途
搵d玻璃修補液頂一頂先,原廠跌少少錢搞左佢啦
咁又唔好咁講 係睇你識唔識得開返d 被閹割ge 功能…. btw 含益唔座貨 就真係有d 窄駛…
除左香港其他地方啲rav4 好齊料
由其 prime rav4 好撚正又快又慳油
香港求其出都有人買, 二手價又硬
有咩客咪有咩代理
含益就明知少人買都入架AWD版CX30

入埋棍仔就Perfect
吓,我去同成做4輪都係一千
馬拉仔又吹奏MAZDA 3

https://youtu.be/2l748R-J_Kk
馬拉啲萬事得不知賣得幾好
香港人買車要睇二手價 雙田雙氣袋
人地馬拉mazda係貴過雙田一截
因為MIJ
想問如果督機開翻 鏡頭限速牌辨識,同埋mrcc 會唔會斷保?thanks
我督完 開左成組 BSM 再返廠做service 都無講我d 咩…. 我估 佢地 會隻眼開 隻眼閉 掛……

BTW 我塊 左側鏡連BSM 都係 係含益個到訂…. 斷估 無理由唔知我做咩掛…..
含溢有BSM訂?幾銀
18xx 無法 去 左ebay 買 都係買錯 左軚有曲面個隻側鏡 我真係接受唔到 曲面 所以咪把心一橫 直接 搵到 個parts code 隊比含益 係含益買算9數…
成套 bsm ge 係淘佬到訂….. sor ching 講得唔清楚….
想做鍍鏌 洗車輕鬆d 有冇邊間推薦
如果純為洗車輕鬆就唔好晒錢
買支噴蠟或者跣水鍍膜自己做一轉
岩,洗車係唔會輕鬆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞