萬事得Mazda車主揮手區(14)跟雙氣袋說不

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
如果黑車配黑鈴嘅話會好正

話說好似好齊料,然後你會發現無TPMS
好合理喎
2.5T 扭力同2.2D差唔多 但馬力大好多
而且mazda3輕過cx5
唔好再提個酒紅色內裝啦屌
嗰陣個sales比架紅籠嘅100週年版嚟試,差啲搞到畀女人ban
之後畀返架正常版佢睇先批准落訂
紅籠有咩問題? 好靚仔喎
平咗2萬
二手揀CX3 定CX5好,假設同年份
CX-5 for sure
舊嘅話兩架都係 2.0,CX-5 價又硬啲放又易啲
CX-3 買都買新啦,新車 20萬都唔洗
有無師兄分享下CX5 2.0 同2.5 油耗大概係幾多?
有無朋友用Mazda5 Skyactiv?
想入手架mazda 3 2.0 hatchback,但係28car好似無咩盤,budget 10-12k, 放得最多盤係5月果陣...
可能賣得10-12k 都比人收晒去做電車trade in
得番d 18,19年既車行車,完全Out budget, 想加入呢個大家庭,希望有ching放..
10-12k 即係買ford
計埋上架維修又無保養
不如買架新1.5 sedan
10-12k喎
睇錯
見過16年既車有人放11K左右
自膠,budget係100-120K,之前個車盤係講緊110K,少咗個零
師兄有興趣可以留tg我地再傾下?
16年 hatchback mazda3 I-plus
我意思係慢過冇turbo 既mazda 3
好啊,加我: https://t.me/NgoDmama
1516緊 cx5 2.0 / cx5 2.5 / rav4,諗住睇部2手 1-2年車。cx5內籠靚好多,但係rav4空間又大d
諗緊買cx5,第一代13/14年車,唔知多唔多野整呢?
成日坐足5個咪 RAV4,但香港 RAV4 又冇 Hybrid 又冇4WD又冇TSS 咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞