萬事得Mazda車主揮手區(14)跟雙氣袋說不

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Mx 5 司機位嗰邊我覺得要校細啲有啲凍但係乘客個面要盡
想買多架車二手馬2加多少少又馬2再加多少少又馬6
幾耐先
依個月
不過唔係日日揸,試過六日揸大半日都冇著
尋晚我一上車較到19度成5格風得個嘈
但啲風都係唔夠凍
睇怕要整冷氣了
長火cam?
應該係
不如多數會著埋電果粒燈

換左先la
電池最快1-2年都要換
買得二手真係3 以上啦
2真係太細, 個外型又太cute

3以上型仔d
舊電幾耐
換嗰樣就無嗰樣,1、4好局部性 唔會全車踢
篤電腦就預咗踢硬保
差唔多兩年
MX嘅名
RX8嘅對開門設計
同CX3撞到九彩嘅segment
差不多啦
咁其實除咗篤電腦
其他點改都郁唔到 i-eloop電容 同 副偈 啦
除咗CX9同柴萬6係Turbo
其他NA車篤腦嚟做乜鬼
問下啫
佐敦近教堂嗰度收工時間差唔多日日都見到有mazda泊係度
今日有cx-9
如果唔定期返廠保養,會唔會比佢踢保?

例如我每1萬換油揾出面車房搞
其實唔係我自己揸係買比人 怕佢揸唔掂
我自己就cx30 la
LM
利申: 10000果次之後冇返過去,唔值
柴萬6有咩特別,點解可以貴電油成倍?
就係嗰一隻柴字值錢
LM
【Mazda3 連續兩年榮獲加拿大年度風雲車】

特別推出 Mazda3 Fastback i-Plus RB - RedBlack Edition 現貨限量 10 部|售 HKD$279,990
網上預訂:http://www2.mazda.com.hk/onlineshop

Mazda3 繼 2020 年後再一次獲「加拿大汽車專業記者協會」(Automobile Journalists Association of Canada) 評選為「2021 年度加拿大年度風雲車」!

評審們就每一款汽車的內外觀、噪音 (Noise)、振動 (Vibration)、舒適性 (Harshness)、動力操控、安全保護、燃油效益及生產品質等各個範疇去評分並投票,2021 年度 Mazda3 合共得到 800 高分,蟬聯當地車壇中所頒發的最高榮譽。

為慶祝 Mazda3 連續兩年獲得此車壇榮譽,萬事得現特別推出 RB Edition,以低調冷酷的「黑色」車身配搭熱情自信的「酒紅色」內裝,現貨限量 10 部售 HKD$279,990。

現有少量現貨供應,本週末請即親臨萬事得九龍灣陳列室參觀選購!

Mazda3 Fastback i-Plus RB Edition 標準配備︰
- Jet Black Mica 黑色車身顏色
- 原廠酒紅色皮座椅
- 18 吋鋁合金輪圈
- Head-Up Display
- BOSE® 12 揚聲器音響系統
- LED 頭尾燈組合
- 前後智能剎車系統
- 車道偏離警示及防止系統
- 雷達偵測定速巡航系統
- 360° 泊車視像系統

-------------------------------

「加拿大汽車專業記者協會」(AJAC) 由專業汽車記者及作家、汽車攝影師和各大汽車企業成員所組成的非牟利機構,旨在以客觀及全面的方式,為消費者提供一切有關汽車的相關資訊。

地址:九龍灣宏照道 15 號地下
時間:9am - 8pm
查詢電話:3768-4888
預約試駕︰https://bit.ly/MazdahkTestDrive
網上預訂:http://www2.mazda.com.hk/onlineshop

撚過CX-5 柴 turbo
仲慢過2.5 mazda 3
相反mazda 3 turbo 就真係幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞