萬事得Mazda車主揮手區(14)跟雙氣袋說不

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有無mazda6用家?冷暖凳好唔好用?
小弟熱底大汗撚,好想要張凍凳
Gj mazda 6有無巴打個水潑水 容器會漏水? 入完水 第日地下有啲水 入面又乾左 諗唔明點解會穿左或者裂左
好有用不過有啲嘈 同張凳偏硬唔太好坐

回埋另一個巴打水潑水入滿無漏.
我同你comment一樣
好爽但風聲大 mazda啲凳都係偏硬
Btw唔係冷氣凳 佢係抽風 唔係吹風
唔係抽凳底吹啲風出黎咩
唔係
去showroom試試佢
一衝入去就跑上架 mazda 6 / CX8
佢原理係抽風做成冷風
因為Mazda 造型優先一切
有機會下面支水炮爛咗
去車房check下
個樽底膠圈鬆左 啪返無事了。但要除個包圍 但都易攪 係底下啲羅絲煩啲

前前後後揸嘅第四架Mazda
呢個Mazda 3 新款BP系列真係好好睇
本身揸緊舊款BM 後來見到有人平賣呢㗎新款
一睇仲係2.5L款 即刻走去試車
換翻港紙14萬左右 抵到冇人有
日本車嚟講Mazda依家真係好有quality

利申 澳洲留學揸車兩年左右
由於第一架車就係Mazda 真心覺得幾好揸
然後佢新款個look又勁啱我feel
btw 美國 加拿大嗰嘅Mazda 3有2.5L Turbo Engine
香港應該難啲有
但係估唔到連澳洲都冇
有的話一定會換
澳洲唔會有啦,2.5 turbo係特別整部北美市場,所以只會整左肽版,如果澳洲係左肽都有機會入,但可惜澳洲係右肽
馬3 15年大約幾錢1公里
Your car? G25 Evolve?
我之前睇都係話因為右肽所以整唔到住
G25 GT
可惜係冇vision pack
但係個價錢有冇vision pack都抵到爛
揸多兩年賣出去都唔蝕
揸緊 15年馬3 2.0, 巿區多,12.5km/L
我依家都有d想要vision pack可惜只可以factory equipped
有vision pack可以用CTS
佢個CTS依家update到全速域 基本上freeway直路係完全自動駕駛
等將來好似啲電動車咁有埋自動cut線+ traffic light detect就真係perfect
各位巴打你地好
想請問下如果新牌揸第三代Mazda 3好唔好
Mazda 3又多唔多野整
好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞