萬事得Mazda車主揮手區(14)跟雙氣袋說不

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
睇中2011 Mazda 3 1500cc 十年車齡,預足2年到,有d咩野要特別留意去保養?
各位巴打,我架mazda 2著左引擎警告燈,去車房過完電腦之後佢話係催化器出左事,買催化清洗劑加落油缸有冇用有冇巴打有經驗?
催化有問題就梗係換
巴打有經驗?請問邊間整同埋大概幾錢
多謝依2樣冇事 但結果壞左第樣
想問下車尾個水撥買邊隻好?同埋有得買,google左好多間都好似得前面
點解?
Ching 你部車有冇新消息啊
已經出左牌簿,但我車場未有位所以擺佢果到到9月頭先拎
你仲未有?
七月尾問,佢話之前打風船期可能有誤,預定十七號可以交收,本身我都 okay,不過臨時 15號要用車,而家問緊佢有冇得早啲拎車
其他我估 我同你應該喺一 lot 貨,你有牌簿嘅話我應該都有掛
你問下你個sales, 佢直接搞完就send 左比我
正常係定交車日期前一星期就出牌
照計約得你17號交,15號就出咗牌
不過可能好多人排緊
唔該哂上面兩位 ching
揸緊2020 cc 3 sport
最近屎忽痕想要大力小小同皮櫳
諗緊換唔換Mazda 3 turbo
師兄們點睇
揸緊2020 cx 3 sport
最近屎忽痕想要大力小小同皮櫳
諗緊換唔換Mazda 3 turbo
師兄們點睇
香港冇Mazda3 Turbo 你都係去返外國forum問啦
2015 Mazda 3 hatchback最近想換18寸軨, 個et數要幾多先平到沙板?
果D咩咩咩劑冇用架,直接換,行左幾多?
多連登仔囉
其實中小型私樓都多mazda
成日見到cx5 mazda 6 wagon cx 30 cx8
返工港島區成日見到CX5 同 CX8
住大西北就成日見 柴6, CX30
9萬6 我買二手車第二日就著燈
不過車房好似懶得整,佢話搵件未知幾錢,幾千到幾萬不等,唔影響安全叫我照揸住先,巴打有冇車房推薦
玩左幾日CX-5,終於明點解咁多人推薦呢架野
一直都以為佢只係得個樣,原來入面都好得
個內籠絕對屌打同級車,連錶台頂都係軟物料,門邊仲有皮
隔音一流,風噪路噪近乎零,行車好靜,唯獨係高轉引擎聲隔唔到
再跟住係馬力,帳面數字16x匹 6AT N/A偈,呢個數字真心唔合格,只能夠話係岩岩好夠用,完全冇感覺可言
車身比例極度奇怪,睇相睇片都唔覺,睇實物就知,車後門短,車尾overhand 極短,頭長尾短,頭重腳輕,好奇怪,比同級車短1x cm可能就係呢個位,要CX-8拉返長少少先正常返
如果CX-8有CX-5 一樣既隔音同用料,絕對買得過
直接入汽車零件鋪,大把俾你揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞