笑你柯潔廢咪笑 洗擇日呀?

8 回覆
14 Like 8 Dislike
係支那野我就笑嫁啦
咁快唔記得香港天災人禍個陣d支那狗點講野啦?
宜家笑下你捉棋
無(未)笑你死人仲想點
連登好多無知中學雞同五毛

本身一向兩登都恥笑開支那,唔需要理係咪正確,係一種意識形態。

敵人唔用嚟體諒,而係用嚟打擊。

明嘅就明啦,唔明就可憐下柯潔、做港豬啦

本身一向兩登都恥笑開支那,唔需要理係咪正確,係一種意識形態。

好記得有次咩熱汽球意外
有幾個香港人遇害
個陣d支那狗講野難聽到

好記得有次咩熱汽球意外
有幾個香港人遇害
個陣d支那狗講野難聽到

咪就係,對敵就應以牙還牙,以眼還眼

好記得有次咩熱汽球意外
有幾個香港人遇害
個陣d支那狗講野難聽到

仲有菲律賓人質事件同南丫海難,班支那賤畜講既野證明佢地連畜牲都不如

好記得有次咩熱汽球意外
有幾個香港人遇害
個陣d支那狗講野難聽到

仲有菲律賓人質事件同南丫海難,班支那賤畜講既野證明佢地連畜牲都不如

咪就係,香港人笑尻柯潔輸咗就成班五毛、新移民出嚟叫春要共享榮辱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞