M CLUB SG 綜合討論區 (225/1)新的開始

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
路過~想問呢度有無巴打會睇winki月尾個舞台劇

me

好想撞啱cheronna睇個場

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

me

咁好難

me

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

睇黎果日我要返工
chok 我想去換電啊
聰明吧full足一星期

me

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

你講winki上一套?我都唔係好明
唔係套套都係咁掛

me

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

唔係套套都係咁掛

我買第一場,不過有機會睇唔到

me

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

唔係套套都係咁掛

22號?好似新城wor
<blockquote><blockquote><blockquote><blockquote>路過~想問呢度有無巴打會睇winki月尾個舞台劇

me</blockquote>

好想撞啱cheronna睇個場 </blockquote>

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明</blockquote>

唔係套套都係咁掛</blockquote>

我睇休館前一場

me

舞台劇我唔識欣賞
上次都睇唔明

唔係套套都係咁掛

22號?好似新城wor

23有exam,我好糾結啊
仲以為東華有sg
chok 我想去換電啊
聰明吧full足一星期

唔洗去喇 粒電要等成個月
chok 我想去換電啊
聰明吧full足一星期

佢話最好過左年先去

反正有3年
chok 我想去換電啊
聰明吧full足一星期

佢話最好過左年先去

反正有3年

唔係啊,我6黎
裂仔完左sem啦?
仲以為東華有sg

無咗佢地 即刻搵咗bingo 頂上
仲以為東華有sg

開始愈嚟愈多識 好驚啲人會由原來搵sg接job轉搵佢地
裂仔完左sem啦?

仲要番多幾日學就完
但啲功課
原來king jer鐘意yanny 我而家先知
靜左
任賢齊嗌陳嘉寶咪着底褲

小齊很認真望着 Anjaylia說:「真係要唔着底褲,唔係講笑㗎。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20161206/bkn-20161206171920682-1206_00862_001.html
靜左

仲以為東華有sg

開始愈嚟愈多識 好驚啲人會由原來搵sg接job轉搵佢地

唔撚係啊 佢地果日唯一一個單位要播帶
任賢齊嗌陳嘉寶咪着底褲

小齊很認真望着 Anjaylia說:「真係要唔着底褲,唔係講笑㗎。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20161206/bkn-20161206171920682-1206_00862_001.html

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞