★頭先上淘寶,發現支那人 免空 當劏房咁賣!

42 回覆
0 Like 1 Dislike
先買下大量 無限期 premium級 免空A/C

跟住斬件用短期租約(1-2天)咁租個A/C出去

大量支那人見平,成日買!

昆蟲習性 (愛劏房)
見識少 咩係免空a/c
先買下大量 無限期 premium級 免空A/C

跟住斬件用短期租約(1-2天)咁租個A/C出去

大量支那人見平,成日買!

同香港買唐樓劏房收租一樣
見識少 咩係免空a/c

cloud

專放老翻、AV.......
Save 游b photo
見識少 咩係免空a/c

cloud

專放老翻、AV.......

免費------慢

premium-----快,但要俾$

冇得up,只準down,除非你買官方正式A/C就可以up

正式官方 免空,up野上去有錢收返

咁㗎!
唔識嘢

正式官方 免空,up野上去有錢收返

Use iCloud save 游b photo
BT慢慢收皮,益曬呢班人,仲要支那,完全冇王管

咁㗎!
唔識嘢

如果唔係,邊有人up上去,

佢地叫 "海外網盤",Host根本在支那

Megaupload

果陣megaupload好多香港人想join,但拒絕港人,原來基地在香港

唔識download支那d網盤片 教我
DL完係txt來

唔識download支那d網盤片 教我
DL完係txt來

淘寶賣家話資源要自己搵,佢地只提供A/C同password
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞