對今次熱普城發展個人睇法

13 回覆
1 Like 7 Dislike
一開始想講好多人話9達係咪反骨,一定係!(熱狗實唔忍想睇)
不過反骨還反骨,9達係今次政治手段又係無唔岩
教主係選舉後到講話退出政譠換來今日被當日熱城攻擊&對付,老實講係詬由自取。
熱普城選舉時合流到選舉失利後分開其實都係在常理上,分開各自搵食亦都好自然,但教主選完後分開所行路係越來越離線係換來今日被熱城背棄結果,就簡單講下幾點
教主轉口風唔勇武抗爭,小!之前聽你講走去勇武抗爭果D死得不明不白。
教主之前開口埋口勿通匪類,家下同班民賤大袋黨左膠做埋咩咩會客室。
以上依D做法全部同佢自己講法違背。
好喇!佢話退出政譠咁係咪應比佢安安靜靜呢?但佢所謂退出政譠動作上好多問題,佢退出政譠按理上係應放棄佢D政治支持者,叫佢班政治支持者轉去支持佢相近政治取向後繼人,但家下教主不但無叫支持者咁做,相反繼續想hold返佢班客,想hold班客就踢走之前利用國師,還企圖推反依幾年自己推廣國師城邦論。
以上只講左小小例子教主背叛既手法,試問佢點叫人唔反佢骨,而且佢日日小左膠on9講論理,家下佢叫人講論理對佢真係算吧啦
今時今日仲熱普城你不如收收皮先
仲有熱普城咩,
勿通匪類係指收匪類著數為佢哋護航,
請佢哋上網台撚點叫通匪?
首先myradio係由黃毓民全資擁有
佢當然可以決定請邊個人上嚟做節目啦
小!勇武咪係陳雲根同熱狗講架囉,關毓民撚事

宜家好明顯係蟈屍利用碌撚啦
唔係碌撚對城邦論日讚夜讚,邊有咁多人識陳云根
好啦,宜家陳云根就反轉豬頭唔認人,暗串碌撚落伍啦
(對於我嚟講你哋冚人都out la,城邦論已經肯定唔work,如果支共so嘅話蟈屍就高票當選啦)
',佢退出政譠按理上係應放棄佢D政治支持者,叫佢班政治支持者轉去支持佢相近政治取向後繼人,'

佢一路都係話唔從政唔推人從政

唔好撚係到莫須有老屈啦

按你老味理咩
連隔離班熱狗都唔敢用呢啲pt
仲撐熱血
想問而家有咩組織仲係表明勇武
公道講句
1. 請建制派唔代表通匪 睇節目就知毓民同嘉賓立場唔同
2. 毓民幾時講過佢反對勇武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞