法吾法國熊仔頭啲片回晒塘😪

78 回覆
21 Like 80 Dislike
屌奶星,熊仔頭以前啲片都有一定質素,依家個啲完全唔知做乜鳩,想笑都笑唔出。我睇大J同笑波子啲片唔好?起碼佢兩個啲片又高汁又好笑
屌奶星,熊仔頭以前啲片都有一定質素,依家個啲完全唔知做乜鳩,想笑都笑唔出。我睇大J同笑波子啲片唔好?起碼佢兩個啲片又高汁又好笑

大j都算
笑波子你都講得出
Ching你真係食開屎

大j都算
笑波子你都講得出
Ching你真係食開屎

大j都算

大j都算
笑波子你都講得出
Ching你真係食開屎

大j都算

大j讀過書 聽落講嘢有文有路
順眼啲先 唔係like佢
屌奶星,_____以前啲片都有一定質素,依家個啲完全唔知做乜鳩,想笑都笑唔出。我睇大J同笑波子啲片唔好?起碼佢兩個啲片又高汁又好笑

大j都算
笑波子你都講得出
Ching你真係食開屎

大j都算

我都覺得大J好過笑波子,如果要我比分我會比大J8/10,笑波子7/10,依家嘅熊仔頭得3/10,以前嘅話都有7/10
屌奶星,_____以前啲片都有一定質素,依家個啲完全唔知做乜鳩,想笑都笑唔出。我睇大J同笑波子啲片唔好?起碼佢兩個啲片又高汁又好笑

係有point嘅就直接駁啦,駁唔到做乜衝出黎柒

樓豬完全冇point
教人如何相信?

利申 完全冇睇過佢地啲片

樓豬完全冇point
教人如何相信?

利申 完全冇睇過佢地啲片

講明又高汁又好笑都吾係point
屌 開post前睇下有冇人開過先 再集中討論啦
屌 開post前睇下有冇人開過先 再集中討論啦

點解
成班人駁唔到
成班人駁唔到
成班人駁唔到

大j都算
笑波子你都講得出
Ching你真係食開屎

大j都算

我都覺得大J好過笑波子,如果要我比分我會比大J8/10,笑波子7/10,依家嘅熊仔頭得3/10,以前嘅話都有7/10

大J 8分 都唔洗討論落去啦 又話唔like 大J 熊仔頭以前重低分過大J
屌你老母 死5p
點解次次都有堆人衝入黎比人當狗咁撚
yes
屌你老母 死5p

屌乜春呀,討論就討論啦正字撚
人地依家拍條片賣笑啊?
好笑好笑 你柯啲尿照下自己仲好笑啦
你分清楚人地啲片係咩類型先啦
咁想睇笑片去睇笑笑小電影啦
人地依家拍條片賣笑啊?
好笑好笑 你柯啲尿照下自己仲好笑啦
你分清楚人地啲片係咩類型先啦
咁想睇笑片去睇笑笑小電影啦

睇片唔係輕鬆下做咩
樓豬一定係啲冇經歷過任何事既青頭仔

所以先睇唔撚明啲高汁片
樓豬一定係啲冇經歷過任何事既青頭仔

所以先睇唔撚明啲高汁片

熊仔頭依啲垃圾都話高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞