[多圖] 點解波波咁能高汁

240 回覆
102 Like 237 Dislike
你老味
同咩科咩學校阿
peter畀料
只係冇掂過女人既毒撚先覺得呢啲波係真😂😂

波波同佢個ex
中學果陣個波邊有咁大啊
出左名就show波

見大家咁認真討論波波對波 我又忍唔住出手

假架d奶

求全名
ho dai ball
全名黃凱宜

波呢
兒咦, 波波真係好波波喎
打假波?
其實咁正點解會咁多負皮
成班仔係度自作聰明
鬆身衫同緊身衫已經差好遠
上面攞張鬆身話人無身材
學生cheap cheap bra無承托無pad無修副乳又已經差好遠

個動感無返咁上下重量係造唔到果個效果
其實咁正點解會咁多負皮

連登仔乜鳩都反
塞到麻包袋丫笨

你地唔好咁啦,人地一個女仔無啦啦比人公審,又比人po哂之前d相,其實佢都無做咩傷天害理既事丫,真波又好,假波又好啦,有無收兵都好啦,其實對你地都無咩影響姐。

利申: 唔識佢真人,純粹關心人感受
你地唔好咁啦,人地一個女仔無啦啦比人公審,又比人po哂之前d相,其實佢都無做咩傷天害理既事丫,真波又好,假波又好啦,有無收兵都好啦,其實對你地都無咩影響姐。

口德+10分
其實大部份人物都對連登仔無咩影響,不如愚樂台執咗佢啦!

口德+10分
其實大部份人物都對連登仔無咩影響,不如愚樂台執咗佢啦!

姐係討論下無咩問題,但搞到公審人咁。。。um....過份左囉
小學同學 可惜唔同中學睇唔度佢對波變大
小學果陣覺得佢幾靚女 而家淨係睇心口
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞