Lilian Kan 真係好撚正

72 回覆
27 Like 54 Dislike
非打手

佢咁撚有錢洗咩搵人埋單

做時裝設計師啫
有幾撚有錢呀

有自己品牌,鋪頭
有家底
咪又係雞一隻
支持樓百豬
唔知佢兩隻手臂夾到yheeyy埋都係得小小胸辛唔辛苦?
唔知佢兩隻手臂夾到yheeyy埋都係得小小胸辛唔辛苦?

live圖嚇撚死我
隻鮑
lm
https://detail.tmall.com/item.htm?id=539117082210

好黑喑啊

就係呢種

個push up pad睇到未?
假相雞
狗都唔屌
屋企有錢是重點 唔係邊得泥做fashion呀?佢d design咪又係抄 才女喎
屋企有錢是重點 唔係邊得泥做fashion呀?佢d design咪又係抄 才女喎

有錢,仲係唔係g

有錢,仲係唔係g

高級雞 冇錢冇得屌嗰種囉

有錢,仲係唔係g

高級雞 冇錢冇得屌嗰種囉

https://detail.tmall.com/item.htm?id=539117082210

好黑喑啊

就係呢種

個push up pad睇到未?

班柒頭仲要見親呢款假波就喊好撚長啊好撚深啊好撚想奶啊好想塞個頭落去啊
其實你地嗰啲所謂女神,有邊啲冇化妝?邊個日日都素顏上鏡?
就算係你地show 嗰幾張素顏相都真係算好好,仲有乜要抗議?
唔該,靚女唔係只係得新垣結衣同千雪Ali 咖!

又話人假相 P圖,你班友仔影相唔撚就角度ga?少少唔似就話人p 圖夾胸
其他人影佢影咗幾千張,柒咗幾十張,呢度就成日鍾意拎影柒咗佢,肥面張相出嚟話佢又肥又唔靚。完全唔係事實。

似路人?路人有咁質素既話一街啲男仔(包括我)肯定電話都唔玩望到實啦,路人。

我講到佢咁好,肯定個個話我打手啦,唔緊要,你話係咪係囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞