[freelance撚入]整個backdoor 俾我更新網頁

16 回覆
0 Like 0 Dislike
如上,如果整好晒一個簡單網頁,但要整個後門俾我更新網頁,
會加錢 ?
或者通常唔會整 咁freelancer 先有得更新下黎賺錢?
會加錢 ?
或者通常唔會整 咁freelancer 先有得更新下黎賺錢?

你要既野唔係叫backdoor, 係叫CMS
一個有CMS既網頁 同 無CMS既網頁 已經係兩個價錢既野
你咩都唔識 唔清楚自己既要求咪唔知點同人地傾價
會加錢 ?

你要既野唔係叫backdoor, 係叫CMS
一個有CMS既網頁 同 無CMS既網頁 已經係兩個價錢既野
你咩都唔識 唔清楚自己既要求咪唔知點同人地傾價

睇下你個網有幾複雜
migrate番去wordpress做d普通post edit應該都好簡單
但你預番加幾千蚊啦
後台 後門
backend backdoor
邊度有front door
笑到我

Gap gap聲!
開黎比hacker 更新
條女個backdoor好空
睇topic嚇到鳩縮
以為樓主搵hacker
睇topic嚇到鳩縮
以為樓主搵hacker

心諗更新下自己個page, 唔洗hack入去咁嚴重呀
Backdoor
FTP set 777
改自己個網頁都要行後門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞