ViuTV 實況娛樂 《造美人》星期一至五21:30 (22)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我意思係有男朋友嗰個係OK
係賤的唔好睇啫

I don’t care
點解賤?
Semi 自命清高 不屑同其他女仔一齊咁 個樣咁老成點估到得23歲 不過上網睇完佢長頭髮 就覺短髮襯佢啲

Shweta 性格有啲急 好多時講嘢講得好快行為都係 怪怪哋咁

Tracy 都係好勝心強咗啲都ok嘅 此終19歲仲好青春 仲會有稜角好正常

Kathy 好港女feel 識打扮港女一個 未睇到除咗皮膚有咩好 根本唔應該參加造美人 八婆一名

Stella 核心人物 大家姐 照顧者角色 亦係八婆一名

Miko 核心人物 應該同好多人都可以傾到計 佢幾friendly 似你身邊最嘈嗰個fd

Jonie 傻傻更更咁 可能冇目標 爭勝心唔強 係前晚有 噚晚個集加哂分

Ab 太靜啦 或者行為動作語言吸引唔到剪多啲佢嘅片

Ann 同Ab差唔多 但討好好多 個感覺似造星3嘅阿cloud

Ice 個樣有啲刻薄feel 難啲入屋 份人應該幾強硬要揸主意個啲啦同埋有啲機心

個人睇唔出29歲 以為佢21 22 噚晚個集扮cute頂唔順

Semi 唔鍾意佢但鍾意係節目睇 好有節目效果 真人show節目有依種人都增加娛樂性

最鍾意Ann&Tracy
*補充 miko 下巴係難睇啲
佢地呢pair 係好自然好sweet 初戀感覺
經過呢2集對jonie改觀 本身想佢快啲foul 依家唔想
semi就臭閪性格好討厭想直接foul
真 Miko 幾搞笑 應該個個都會同到佢做朋友
想嘔
想知大家有無follow佢地ig
區議員拉票咁
我反而覺得啲仔都會想揀kathy 但覺得有好多人會揀佢 所以唔敢揀佢第一 可能好多人排kathy 第2/3同埋怕羞個啲更加唔會揀kathy 以為佢係好chur個堆
佢都幾有義氣 見佢即刻幫ab 手呢個好加分 可能身為人母嘅同理心 見到人受傷想盡幫
你識條鳩咩?我覺得個造型師係岩喎,佢揀嘅衫幾好;例子如下

Stellar ig story 叫佢即場做多次
笑到仆街
jonie同marco好初戀feel
女好似大過男幾年
但又出奇地襯
著綠色衫就冇安全感喊晒口黑晒面
佢應該睇下心理醫生先囉
呢個環節如果ok姐仲係度應該笑到碌地
點解唔擺早D
Follow咗Tracy 想睇下佢幾時又公審我

利申:之前無follow
今集好似俾野上身咁...
每一個item都好想睇ok姐玩
點解咁早就foul咗佢喎
睇Kathy ig發現佢成日po miko Stella同ab 睇黎佢地幾熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞