ViuTV 實況娛樂 《造美人》星期一至五21:30 (22)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
唔明屌Tracy d乜 咁比賽黎架喎 鬥快喎依家 佢自己做得快唔夠 咁咪諗計令隊友都可以一齊快d 咁都唔算Teamwork? 諗唔明有咩問題?
如果佢快做完 企係到等 係咪又要話佢唔teamwork?
先19歲 人都未見得多 想佢點大大方方 佢就係冇自信先參加節目喎 如果佢本身已經好有自信好掂仲洗咩join
暗票完 公佈佢係頭2個最多票
佢個反應假到無輪 舉晒手咁扮無野
成30歲人都咁低b
Semi堅係難頂 樣又唔靚 個頭短到狗乸咁 好撚自我中心 自視過高 自以為是 仲要扮到好friendly 快foul啦屌
Kathy根深蒂固港女格 冇花收即刻閪晒面 仲有佢打扮 手袋所有野都好撚港女 不過都唔可以抹殺佢keep得好嘅努力 大佬31歲人企係件19歲隔離都差不多算係咁 同埋之前突擊檢查酒店房 條條女都岩岩訓醒黎講 佢膚質最好
Tracy一直都好努力feel到佢對自己要求好高 成績好都唔會囂 不過可能真係太細個唔識表達自己 同埋佢自己唔識唔叻嘅野就表現得好放唔開
Sweta都幾唔錯啦 好夠積極性先 睇佢初初減肥都知 要做咩都狗沖拿拿淋搞掂先 不過唔知係咪得我覺得 佢對眼珠有d分得太開
Sweata 每講完一句就即刻打擊返自己
搞到jeffrey唔知講乜
Stella應該太hard sell嚇親D仔
擺Stella上枱 要人地焗住幫佢澄清 目的達到後就即刻del story又點睇呀

佢係就係無semi咁乞人憎 但都唔荒好得去邊啦講真
可能因為有semi做對比,Kathy成個人即刻無咁礙眼

見佢dating嗰陣竟然不顧自己一直以來嘅女神形象,又係到大聲兇人,跟住又笑到失曬控,睇得出佢係真尷尬,或者想劃返清楚個界線,避免個氣氛太曖昧。

雖則係巴渣咗啲,但起碼唔係姣閪先,唔會想睇到打爆個電視。至於semi就唔該快啲收皮,至撚憎呢啲姣閪
Jonie 係果d無機心,好善良既女仔
睇佢無爭療程牌,又幫工作人員手就知
好想睇佢留多陣,四強一定唔係架啦,第二次淘汰唔好foul佢住啦起碼

Btw佢同Marco今集好sweet, 最好睇佢地喱pair
totally agree
Jonie 係由心而發嘅善良 雖然有d低低地咁
一直到冇咩鬥心 從來都唔會話為左自己點點點 但AB一整親即刻令佢覺得自己要為人地做返d野 好難得 呢type女仔買少見少啦 唔會係冠軍都希望佢有5強
呢個男女互動環節好過之前下下都運動競技好多
咁今集都冇K Lau啦
都無話係同男朋友講電話
尋晚 live 講咗而家無拍拖喎
A0 (?) 嚟講好叻
嗰吓我覺得佢個腦轉得好快
不過阿煨跟唔切

btw 印妹棚牙有啲爆,有無得執執
睇完呢集覺得ice好正
傾計時最尾猛叫啲仔投佢一票
重要話大家驚撚咗佢
都唔止爆 直情飛出黎咁濟
Shirley都要
有喎,我都記得佢有話「同男朋友講先」,
之後就講咩ice 即係好高嗰個女仔 bla bla bla
我岩岩睇返嗰集,無話係同男朋友講電話
自膠 sor
但我睇嗰陣記得有個印象佢話同男朋友講電話,
詭異
同男朋友講好似係OK姐唔知做完咩facial
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞