恭喜陳雲大總統加盟熱血時報

49 回覆
6 Like 7 Dislike
陳雲一路話毓民唔好跟佢(本土)啦,跟佢冇飯食,痴返去泛民港獨

另一方面又同黃洋達吸金fat fat
估到!

估唔到咁快,熱狗真係識搵錢,食住依條水一定大把人課金
估到!

你準備課幾多?
估到!

你準備課幾多?

今次熱狗冇得駁啦
黃洋達呢啲咩心態一眼睇到啦
邊隻狼狗咬春袋眼剃人眼眉唔駛講啦
毓民信徒喎
鄭松泰仲粒聲唔出喎
估到!

你準備課幾多?

得$300咋,夠兩個青山傻佬做完節目去上海街搵泰泰欣宜出火。
估到!

你準備課幾多?

得$300咋,夠兩個青山傻佬做完節目去上海街搵泰泰欣宜出火。

抽完3成得番2舊
估到!

黃洋達每逢身邊人出事就唔係香港,柏洋係咁、而家黃毓民又係。借呢招將麻煩推得一乾二淨,自己係海外就置身事外。

又話自己係老闆、老婆老婆娘,咪又係搵班支持者笨、用佢地課金去旅行大魚大肉。
估到!

黃洋達每逢身邊人出事就唔係香港,柏洋係咁、而家黃毓民又係。借呢招將麻煩推得一乾二淨,自己係海外就置身事外。

又話自己係老闆、老婆老婆娘,咪又係搵班支持者笨、用佢地課金去旅行大魚大肉。

柏洋單野先仆街,佢上庭個日2公婆係咁po飲飲食食相
個名改得唔錯
因為呢班人只可以喺神話度建國
個名改得唔錯
因為呢班人只可以喺神話度建國

建國只係一個神話
我覺得陳雲只不過係一個講故佬,小說作家,幻想香港係一個可以實現佢城邦既地方,好多野睇落好有道理,其實係永遠實踐唔到
估到!

你唔好理, 人地有死忠, 數十萬數十萬咁課,
你係吹佢唔漲架

我有個朋友就係佢死忠,出書就買書,搞狗仔隊就課金
陳雲條友又話出埃及嘅?
估到!

你唔好理, 人地有死忠, 數十萬數十萬咁課,
你係吹佢唔漲架

咩數十萬數十萬咁課呀,成千萬咁課呀,唔係邊錢去旅行呀!
陳雲條友又話出埃及嘅?

https://m.youtube.com/watch?v=AeZSuxTu1ws

黃洋達夠話有方舟計劃逃離香港,咪只係口號、口中樓閣欺騙盲目嘅支持者。

狗仔隊話揭穿特首黑幕,變左皇天擊殺仆街仔、影左兩張相交差,而家又係無聲無息,新聞繼續抄其他網媒。

黃洋達只係視社運做搵錢工具,同佢口中批評嘅泛民一鳩樣。但是有三國人、葉政淳、藍鳳凰呢班網絡白手套幫佢洗白、抹黑批評對家,班死忠就

會無個人意志,唔識思考繼續課金。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞