發現左老豆出軌,唔敢話比媽知,點算?

221 回覆
599 Like 30 Dislike
我阿媽捱左好多年,老豆生意失敗,欠債累累,我媽都不離不棄,又賣樓,又幫佢問親戚借錢,獨力養家。 老豆生意失敗,然後又搵唔到工,我媽打本比佢做小生意。

近年老豆開始賺到下錢,我阿媽生活輕鬆左,我以為解決晒所有問題。點知原來男人有錢就真係會身痕。我宜家唔敢話比我媽知.....究竟我應唔應該踢爆佢
你點知?詳情
無意間係佢電話見到佢同嗰個女人嘅對話,豬豬前豬豬後
可能你阿媽先係二奶....
幾大 爆la
可能你阿媽都一早知,都諗緊點同你講。
男人都係淨係識用碌鳩諗嘢
異性戀永遠犯重覆嘅錯誤
其實係咪應該同你老豆傾先?
你老豆如果係緊張頭家應該會識做
如果佢都係照樣 你又同呀媽獨立出嚟都可以好好生活 就搵個機會先同呀媽講
呢D冇人幫你選擇到架
幫老豆=對唔住阿媽
幫阿媽=頭家可能會散,老豆憎9你
睇你覺得老豆平時對你對屋企人好唔好囉
如果係好撚大男人呼呼喝喝就幫唔幫都罷
出軌呢啲野
一係就永遠都唔好比對方知
一知道左個關係就返唔到轉頭

假設你媽未知
真心建議你呢個階段千祈唔好俾媽媽知 佢會好痛苦

你試吓私下屌柒老豆先..同佢傾下..父方有信得過既親戚既話 都可以搵佢地傾傾先 如果你老豆肯洗心革面改過既話 大家就永遠唔好再提呢件事 咁樣做對媽媽同對頭家既傷害都係最少

樓主加油
你呀媽可能一早知啦 佢地一張床 見到電話有幾奇

就係為左你佢先唔出聲 扮唔知
你走去篤爆佢 你想佢點
同意 屌7個老豆 要佢二選一自己諗
你同你老豆兩個拆掂佢啦,俾你老母抖下好唔好
私下同你爸爸傾傾啦,勸佢回頭是岸。
同埋 對媽媽好啲
咁媽媽就算本身已經知道 忍辱負重緊 都知道起碼有個乖女/仔喺身邊支持住自己先
叫中左樓豬掛
希望你老豆口中既豬豬 唔係大陸閪 咪先佢踩上門 霸鳩埋間屋 到時你地屋都冇撚得住
叫你老豆懸崖勒馬

佢唔做先同你阿媽講
盡量用勸既方法
唔好用鬧
男人好多都係咁

屌柒你老豆啦唔洗諗啦,如果屌完都唔醒就同你呀媽一齊搬走啦

你比你呀媽發現到你老豆咁,隨時上A1 有命案都有可能
同你老母傾,收埋做好準備先,所有財務歸番自己控制,先再同老豆傾
我以前都試過
不過係老母自己發現
我哋都喊左好耐,無篤爆老豆,不過我有次都忍唔住同老豆二人單獨講,話我有日唔係到,就要靠佢照顧呀媽,我唔想呀媽唔開心
佢好似明同唔明之間
之後就因為上年武廢之後,無乜出街,已經唔覺有出軌了
你自己私底下同嗰件豬豬講,叫佢自己摺埋搵過個碼頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞