[村長捨得番黎未呀]波台9up區9

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

我發覺自己會遇強即屈
我女神同埋我個女best frd都可以撚狗咁撚我
我比我女best frd 當兵咁玩但我會暗爽
因為覺得佢優秀過我

有人可以撚到你?🤔點樣撚你法?

成隻兵咁 成日比佢逼到我讚佢樣靚身材正
管接管送。。。
其實對佢有好感

能成為密友大概總會做愛🤔
但佢係咪真係樣靚身材正先

係ga

豬閪嘅話你仲會唔會當佢best frd?

唔會
不過我同佢熟左好多年
係依兩年佢先成日引我,同埋比甜頭我
以前真係純朋友

點樣引你同比甜頭你

有人可以撚到你?🤔點樣撚你法?

成隻兵咁 成日比佢逼到我讚佢樣靚身材正
管接管送。。。
其實對佢有好感

能成為密友大概總會做愛🤔
但佢係咪真係樣靚身材正先

係ga

豬閪嘅話你仲會唔會當佢best frd?

唔會
不過我同佢熟左好多年
係依兩年佢先成日引我,同埋比甜頭我
以前真係純朋友

點樣引你同比甜頭你

都係唔用自己意志講野了
有啲女你知佢係利用你既話就好抽離啦 咁樣一齊落去咪只會傷到你自己
一齊組返個波台戒煙團ok?
有啲女你知佢係利用你既話就好抽離啦 咁樣一齊落去咪只會傷到你自己

一早講左 唔好踩落無底深潭到
條片笑撚死我
https://www.facebook.com/RealTrollFootballVideos/videos/1378043092273299/

笑撚夠未

屌你笑笑笑 陣間個鏝獌熱利車輸波咪又要落黎陪我

佢地會keep住比甜頭你
好難走架
離不開暴風圈來不及逃
有得同娘娘拖手堯手行街,小毒毒抗拒唔到

好難走架
離不開暴風圈來不及逃

所以先叫你狠心d 你既然都知佢黐落你個目的係乜

好難走架
離不開暴風圈來不及逃

做男人又無謂做到自己咁無尊嚴 不過有啲野你覺得值得為佢做 旁人點講你都無法抽離
甜頭個種感覺我明白既 日子耐咗你就會慢慢心很累就唔再為佢做任何事 終有一天回望呢段一廂情願既情 就會覺得你自己當初成個on9咁
做乜爺爺今日好似變左另一個人咁嘅
agger路真係仆街黎

好難走架
離不開暴風圈來不及逃

佢不過想有個人陪佢服侍佢
而我都是想有人陪
我分得很開,女神才是認真的

平時要返工唔得閒夜晚上黎睇你地叫春呀嘛

好難走架
離不開暴風圈來不及逃

做男人又無謂做到自己咁無尊嚴 不過有啲野你覺得值得為佢做 旁人點講你都無法抽離
甜頭個種感覺我明白既 日子耐咗你就會慢慢心很累就唔再為佢做任何事 終有一天回望呢段一廂情願既情 就會覺得你自己當初成個on9咁

我同佢係玩玩下
不過得唔到好唔甘心
錫一錫我就夠

平時要返工唔得閒夜晚上黎睇你地叫春呀嘛

你平時都唔係咁 今日邊個用你ac呀
agger路真係仆街黎

Ff咋=.=A0
agger路真係仆街黎

Ff咋=.=A0

扮乜 你同老鼠一樣
agger路真係仆街黎

Ff咋=.=A0

扮乜 你同老鼠一樣

老鼠都係A0

好難走架
離不開暴風圈來不及逃

佢不過想有個人陪佢服侍佢
而我都是想有人陪
我分得很開,女神才是認真的

有時條界線邊會分得咁清

臭西你仲衰過夜晚貼宵夜
agger路真係仆街黎

Ff咋=.=A0

扮乜 你同老鼠一樣

老鼠都係A0

我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞