《全民造星IV》正式起動6.21公開招募 「女版MIRROR」即將面世?

74 回覆
13 Like 9 Dislike
ViuTV昨晚(19/6)推出《全民造星IV》宣傳短片,宣布即將舉行公開招募。除了MIRROR正副隊長Lokman和AK(Anson Kong)出現,成員姜濤、Ian以及節目監製花姐(黃慧君)亦有在片中亮相,Lokman更透露今屆招募女性參賽者:「今年全女班!」而AK則透露她們或會組成女團:「Yeah!好似話選女團呀!」

《全民造星4》花姐大爆想加入更多戲劇元素 花姐大爆正準備《全民造星4》,今次更想加入更多戲劇元素:「可能要參賽者互鬥演技,《全民造星3》佢哋有實力但係冇機會,但係第4屆佢哋唔係冇機會,可能佢哋唔了解自己最好嘅一面而行錯咗路,可能《造星》個重點唔喺跳唱,可能發大少少喺綜藝或者戲劇。」

全民造星4|花姐斟掂梁祖堯做《全民造星4》導師 《全民造星3》節目贏盡口碑,除了多得A、B組的導師林二汶與彭秀慧領軍有功外,被A組參賽者暱稱為「媽媽」的客席導師梁祖堯(祖祖)亦功不可抹,梁祖堯用心去教導與指引,令節目內容更富娛樂性,而賽後花姐已斟掂梁祖堯擔任《全民造星4》的導師。

Ben做折骨舞導師
之前仲諗如果搞一次全女班就正,今年真係有
viu好唔夠女演員用咩
著重演技但又最後係組女團
好似好怪咁
講真真係唔夠

好多都係外借返黎

同viu有約在身嘅唔多
YOLO 個次偽女團都幾受歡迎
終於可以睇了
勾心鬥角
應該食住個勢
第三班都未紅就要收工了
睇下最細幾歲參加
我好公道
我之前睇返tvb係因為花姐話一定唔搞女團
而格離台有星夢傳奇chantel 睇
依加viutv搞返全女班既話 我一定睇
星二同星三嗰陣都係咁講
Yes
留名等睇變八婆小圈子真人show
女人
頂籠一個4人組合 加一堆女演員 藝人
因為女人好麻煩的
tvb推5虎 viu已經推緊女團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞