[大換血大清洗]曼城球迷吹水區(22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:
Bravo、二號龍門、Gunn

後防:
隊長、高拉、石頭、文迪、買多件中堅、Mendy、Walker

中場:
Fabinho、廢撚到、費奴、肥根、KDB、Silva、B.Silva、耶耶、大夫

前場:
丁力、Jel頭、Sane(96年夠21)、牙青、耶穌

咁樣已經24個球員,但耶穌細個歐聯唔洗註冊,姐係23個球員。

但係上面得gunn、石頭、行屍、大夫、丁力係英人/英國青訓
歐聯要8個
所以要事但加3件21or above青訓
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

姐係話只要升3個青訓/英人
就唔夠8個人
但咁樣就有26個人
姐係上面外援至少有件冇得踢歐聯

要買個1號龍 巴我做2號龍
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

普通name list都睇唔明

又話u21唔洗註冊落25人?
點解maffeo 同 angxxxxx 在你個list

搞清楚而家係講緊歐聯同英超先 兩個唔同計法

當然歐聯
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

普通name list都睇唔明

又話u21唔洗註冊落25人?
點解maffeo 同 angxxxxx 在你個list

佢原文係above 21定係21 or above
如果係前者咁果3件就唔洗註冊
後者就升3件佢地21歲仔既青訓,唔洗煩英人位
變相要搵22歲青訓/英人,咁就煩啲
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:

後防:
隊長、高拉、石頭、文迪、買多件中堅、Mendy、Walker

中場:
Fabinho、廢撚到、費奴、肥根、KDB、Silva、B.Silva、耶耶、大夫

前場:

咁樣已經24個球員,但耶穌細個歐聯唔洗註冊,姐係23個球員。

歐聯要8個
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

就唔夠8個人
但咁樣就有26個人

Fernando nolito should be gone this summer

fernando stay
gel gone
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:

後防:

中場:

前場:

歐聯要8個
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

就唔夠8個人
但咁樣就有26個人

Fernando nolito should be gone this summer

咁更加唔係問題啦
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:

後防:

中場:

前場:

歐聯要8個
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

就唔夠8個人
但咁樣就有26個人

當拿?
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:

後防:

中場:

前場:

歐聯要8個
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

就唔夠8個人
但咁樣就有26個人

當拿?

去接你班仲好
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:

後防:

中場:

前場:

歐聯要8個
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

就唔夠8個人
但咁樣就有26個人

當拿?

去接你班仲好

咁後生黎跟包禾學野?不了
想睇袁文傑輸波個樣
想睇袁文傑輸波個樣

我屌你老母臭西
想睇袁文傑輸波個樣

我屌你老母臭西

一黎就拎塊布幫雲加打飛機
想睇袁文傑輸波個樣

我屌你老母臭西

一黎就拎塊布幫雲加打飛機

文傑真係好靚仔
文傑真係好靚仔

迷雲黨
文傑真係好靚仔

迷雲黨

含到雪雪聲
本來我地對車仔
文傑真係好靚仔

迷雲黨

含到雪雪聲

想睇荷蘭叻同佢打架
本來我地對車仔

邊有得咁講
本來我地對車仔

邊有得咁講

本來我地對車仔

邊有得咁講

買鳩佢山狗同比比鳥囉
睇游生講波好撚正
睇游生講波好撚正

比牙青講鏝城都一樣會係咁
睇游生講波好撚正

吹奏阿古路
耶穌入波都話佢垃圾
睇游生講波好撚正

吹奏阿古路
耶穌入波都話佢垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞