[大換血大清洗]曼城球迷吹水區(22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
gk:bravo
Def:公司 石頭 文迪 高拉
Mid:根度簡 B華 C華 sane sterling 費奴
大夫 唔訓 費蘭度 耶耶
前:jesus 阿古路

應該會再買非英人既gk,LB,RB,CDM各一

即係21人入面得3個英人
加多四個青訓都唔夠8個英人

Walker, Gunn, a García, Adarabioyo, and probably Roberts and Maffeo

最尾埋數可能又係差一個英人
搞到要焗買walker
我地依家差幾多件英人?有無人數下
stones delph sterling
好似差五個?

而家英人個龍門搬成點

搬成點都死啦=.=
好似系21歲踢三年英超
得基治i仔但走晒
耶狗又未夠三年

就係好似改左 之前雞治都計英人
Mid:根度簡 B華 C華 sane sterling 費奴

Walker, Gunn, a García, Adarabioyo, and probably Roberts and Maffeo

搞到要焗買walker

Walker點都要買 英人+右閘

Gunn Roberts Angelino 再買兩三個就夠

A+同馬菲做到英人

搞到要焗買walker

依家大名單已經17個位
連埋將會買既walker(當係)
仲差4個英人
但仲要買RB LB CDM GK
甚至CB
根據唔會夠位入四個青訓落25人

搞到要焗買walker

依家大名單已經17個位
仲差4個英人
甚至CB

唔通真係Pickford+Gunn

A+同馬菲做到英人

至少8名15-21歲時效力所屬聯賽超過3年
至少4名15-21歲時效力所屬球隊超過3年

搞到要焗買walker

依家大名單已經17個位
仲差4個英人
甚至CB

唔通真係Pickford+Gunn

咁又唔會,我諗費蘭奴未必入到大名單
但相對地我地既防守球員就會太少
前場一堆非英人進攻球員
換個講法,如果唔收返hart
我地買完walker都要喺右閘、左閘、防中、中堅買多一個垃圾英人
u21 以下唔洗reg 咁可以減sane jesus兩個位

真係?咁就易搞好多
升晒青訓入大名單
唔洗買英人

真係?咁就易搞好多
升晒青訓入大名單
唔洗買英人

唔多唔少都要,8個人比曬青訓唔知班友係咪真係掂,一傷就pk
同埋u21都唔洗reg,仲reg青訓做咩鬼

真係?咁就易搞好多
升晒青訓入大名單
唔洗買英人

在現時的政策,每支英超球隊最多17名21歲以上的外援。球隊最多註冊25位21歲以上球員,其中8個位置是本國青訓,即是英格蘭青訓出來的球員;其餘17個位置可以是外援。如果球隊陣中不夠本國青訓,就不能註冊滿25人,例如今季的車路士,他們只有3名本國青訓,所以最多只能註冊20人,其餘17人為外援。(FanPiece, 2015)
我鏝英人
史東斯 戴夫 史達寧 (Walker)
青訓Gunn Roberts(之前講話今季返黎)maffeo Angelino(如果呢兩個返黎)
咁就夠8個以上英國青訓/英人
另外A+ 97唔夠21

真係?咁就易搞好多
升晒青訓入大名單
唔洗買英人

在現時的政策,每支英超球隊最多17名21歲以上的外援。球隊最多註冊25位21歲以上球員,其中8個位置是本國青訓,即是英格蘭青訓出來的球員;其餘17個位置可以是外援。如果球隊陣中不夠本國青訓,就不能註冊滿25人,例如今季的車路士,他們只有3名本國青訓,所以最多只能註冊20人,其餘17人為外援。(FanPiece, 2015)
我鏝英人
史東斯 戴夫 史達寧 (Walker)
青訓Gunn Roberts(之前講話今季返黎)maffeo Angelino(如果呢兩個返黎)
咁就夠8個以上英國青訓/英人
另外A+ 97唔夠21

walker maffeo
fabinho cdm
最好係咁
Bravo
龍門
Gunn
隊長
高拉
史東斯
文迪
中堅
Mendy
Walker
Fabinho
廢撚到
費奴
肥根
KDB
Silva
耶耶
丁力
Jel頭
S
B.Silva
大夫
Sane(96)
牙青
Roberts
Maffeo
Angelino

咁樣27條友
耶穌唔夠21歲唔計
上面自膠
S係Silva
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

你弱智先睇唔明
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

普通name list都睇唔明
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

普通name list都睇唔明

又話u21唔洗註冊落25人?
點解maffeo 同 angxxxxx 在你個list
上面自膠
S係Silva

排好d版..睇唔明

理論上下季人腳

龍門:
Bravo、二號龍門、Gunn

後防:
隊長、高拉、石頭、文迪、買多件中堅、Mendy、Walker

中場:
Fabinho、廢撚到、費奴、肥根、KDB、Silva、B.Silva、耶耶、大夫

前場:
丁力、Jel頭、Sane(96年夠21)、牙青、耶穌

咁樣已經24個球員,但耶穌細個歐聯唔洗註冊,姐係23個球員。

但係上面得gunn、石頭、行屍、大夫、丁力係英人/英國青訓
歐聯要8個
所以要事但加3件21or above青訓
例如
Roberts
Maffeo
Angelino

姐係話只要升3個青訓/英人
就唔夠8個人
但咁樣就有26個人
姐係上面外援至少有件冇得踢歐聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞