[大換血大清洗]曼城球迷吹水區(22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Manchester City want to include a buy-back clause in any deal to sell Kelechi Iheanacho (20) to West Ham.

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城
1:0 Zaba
2:2事撚但搵條友斬角球事撚但搵條友頂入
3:2事撚但搵條友助攻i仔 9320反杯

曼城輸3:2痛失2017-18英超冠軍

又ff做到亞軍
輸3比2 跌落降班區
Manchester City want to include a buy-back clause in any deal to sell Kelechi Iheanacho (20) to West Ham.

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城

ken子最叻ff作故仔

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城

又ff做到亞軍
輸3比2 跌落降班區

暴動都似 哥狗冇命走出球場

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城

又ff做到亞軍
輸3比2 跌落降班區

On9邊有ff拎亞軍
你唔俾英超18隊同分,最後一輪決定1-18排位

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城

又ff做到亞軍
輸3比2 跌落降班區

On9邊有ff拎亞軍

繼續吹

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城

又ff做到亞軍
輸3比2 跌落降班區

On9邊有ff拎亞軍

繼續吹

但我駁吾刀
話事話
依家官網買衫抵唔抵
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

屌原來有男朋友 咁唔答了
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?
今季既話飛龍做緊promotion
成班盲反哥帥
得罪講句,簽左班拿度施華已經夠J+吹奏哥帥一個月
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
一件今季淨衫 一件13-14作客 黑色送字
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平
成班盲反哥帥
得罪講句,簽左班拿度施華已經夠J+吹奏哥帥一個月

出面傳緊哥狗有3億買人
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既

fb無
灣仔門市入面有d stand寫有
尋日去印左kdb+尹光
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既

要落鋪頭先知?
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既

要落鋪頭先知?

我都係呢個星期頭屎忽痕上去望下
見到有stand
但fb搵過又唔覺眼有
得d每月之星
但我尋日去扑鎚係有呢個discount
我估佢可能係做埋五月
Bernardo Silva叫返做貝拿度
David Silva叫返做施華
跟返背號個名去叫有冇得撚
話事話
依家官網買衫抵唔抵

女裝抵

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既

要落鋪頭先知?

見到有stand
但fb搵過又唔覺眼有
得d每月之星
我估佢可能係做埋五月

想送俾男朋友呢?

想買下季?
定今季?

599兩件
字無記錯係得尹光 施華
可能其他舖都有平

搵唔到599兩件既

要落鋪頭先知?

見到有stand
但fb搵過又唔覺眼有
得d每月之星
我估佢可能係做埋五月

呢個應該做到冇貨為止 我一月尾二月頭買已經有

直接同佢講no.
咪ok
20號b字頭
21號s字頭

直接同佢講no.
咪ok
20號b字頭
21號s字頭

一陣比個20號M字頭你

直接同佢講no.
咪ok
20號b字頭
21號s字頭

一陣比個20號M字頭你

叫開silva cwa無啦啦叫S21唔慣
b華 c華咪得囉
又簡單又易認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞