[大換血大清洗]曼城球迷吹水區(22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
如果巴我下季返生
我真係鞭撚到你地連自己狗竇都唔敢入
如果巴我下季返生
我真係鞭撚到你地連自己狗竇都唔敢入

u also
不過有無得出都成問題
Sane jesus b.silva
Silva
Kdb 費奴
Mendy mandi 公司 walker
??

似係 sane jesus ken
bsilva
silva yaya
費奴 ota kompany walker
費奴打呢d位好似打多個咁
Sane jesus b.silva
Silva
Kdb 費奴
Mendy mandi 公司 walker
??

似係 sane jesus ken
bsilva
silva yaya
費奴 ota kompany walker
費奴打呢d位好似打多個咁

非9up
agger lo stay唔會無場出,應該打雙前鋒
jesus agger路
sane ken bsilva
gundogan
mendy stones kompany walker
bravo
gundogan
bravo

無dsilva費奴 不可能啦
gundogan
bravo

無dsilva費奴 不可能啦

個人好想唔買walker, 直接用費奴踢右閘
dsilva, bsilva, ken輪住上每場出兩個
2個施華點稱呼好 仲記得以前雙費 有人叫大費細費比人屌到

bwa, cwa

bwa, cwa

beware

b華 c華咪得囉

bwa, cwa

beware

陣間買埋個andre silva番黎 三個silva

bwa, cwa

beware

a華b華c華

b華 c華咪得囉

高汁

bwa, cwa

beware

a華b華c華

再唔買個英人龍門真係失控
已經走左兩件架啦
龍門是撚但執個湊數
一係就比返祖我啦屌你老母哥狗
兩個silva 我地諗定點嗌

B華/BC華
已經走左兩件架啦
龍門是撚但執個湊數

我地需要你
已經走左兩件架啦
龍門是撚但執個湊數

升gunn算啦
Manchester City want to include a buy-back clause in any deal to sell Kelechi Iheanacho (20) to West Ham.

又西咸
Manchester City want to include a buy-back clause in any deal to sell Kelechi Iheanacho (20) to West Ham.

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

如果賣I仔呢類有潛力但能力唔太夠果D人應該會set回購
哥狗未至於咁on9
已經走左兩件架啦
龍門是撚但執個湊數

我地需要你

我個名唔係咁解架

又西咸

I仔倒戈帽子戲法

英超38輪
西咸對曼城
1:0 Zaba
2:2事撚但搵條友斬角球事撚但搵條友頂入
3:2事撚但搵條友助攻i仔 9320反杯

曼城輸3:2痛失2017-18英超冠軍
已經走左兩件架啦
龍門是撚但執個湊數

我地需要你

我個名唔係咁解架

改名JK俾我用假鳩屌ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞