[大換血大清洗]曼城球迷吹水區(22)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
btw好葡萄鄰居有ddg+羅美路
點解我地得件巴禾係度

一定會買 你放心
點解我地得件巴禾係度

一定會買 你放心

會唔會追vv
點解我地得件巴禾係度

一定會買 你放心

會唔會追vv

屌,巴禾+vv我真係無眼睇落去🤦
點解1個龍都冇傳過
咁快官宣
一齊大叫啦手各位手足
打包打包!!打包打包!!
反正都俾人叫開鏝 金錢足球
都唔差在買多幾件

買哂成隊monaco啦屌

我都話會大手起摩納哥掃貨
諗諗下右閘仲有角
Maffeo唔洗諗了
Manchester City are ready to make a big offer for Milan wonderboy gk Donnarumma according to tomorrow Corriere dello Sport

唔係幾想佢黎
咁細個黎左跟巴禾學壞哂
諗諗下右閘仲有角
Maffeo唔洗諗了

琴日宣佈走左啦

瞓左冇睇sir
今次幾快手咁快官宣
一齊大叫啦手各位手足
打包打包!!打包打包!!
反正都俾人叫開鏝 金錢足球
都唔差在買多幾件

買哂成隊monaco啦屌

我都話會大手起摩納哥掃貨

哥狗開始出大絕,唔夠人打買哂人地全隊
Manchester City striker Enes Ünal (20) will join Valencia on loan next season with an option to buy for €40m. [DHA Spor]

發覺呢幾季都屈鳩華倫買我地d人 ,呢個有無回購?後生仔唔係好想佢走
法國我鏝核季都係用sjs
Sane Jesus Silva
法國我鏝來季都係用sjs
Sane Jesus Silva
Done deal! Former Monaco Left-back Benjamin Mendy has signed a 4years contract with Manchester City.
Done deal! Former Monaco Left-back Benjamin Mendy has signed a 4years contract with Manchester City.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞