老司機只看盜版…AV女優揭「片場慘況」惹粉絲心疼

238 回覆
213 Like 12 Dislike
俾我做賊唔敢咁大聲理直氣壯 你同黑警有得比
冇開始過點嚟收檔
有平頻道50蚊內一個月
不過d片就少d 好在會keep住更新
如果所有人都畀錢睇正版啲av女優會唔會發過荷里活明星
個人覺得佢買數碼版都幾煩要日本信用卡,唔知進步左未
同埋完全唔想買實體碟,播又煩無碟機
收埋又煩,一執野實搵到隻鹹碟
Patreon金會員可摸耳睇無碼版
一定啦,是但收返幾廿蚊港幣個月家庭plan都發過豬頭,個撚個爭住下海
認真如每月family plan 100左右
我一定會join
人地電影做到呢個價 av應該都得啦
巴打有無plan 介紹下
大個仔 有啲經濟能力都想支持下
好心就再薄D格啦
咁你咪唔好做囉
以前一百蚊四隻益乞社會,今日幾舊水買隻HD 下載過千隻,其實AV 女優同香港女明星一撚樣,最搵錢係做雞!
6xx好難衝破關口
其實想訂一個月試下

到時應該要晚晚丁返夠本
上星期實測dmm會收海外visa
10秒太快
每套都要俾錢,不了
日本AV 正式收皮. 會由平價國家女優取替~
例如做爛市既台灣女優.
唔收錢既中國女優.
以後AV女優就會同VIU TV 員工一樣,貼錢番工. (屌你老母.做壞哂D規矩)
電影可以全球銷售,又咩年齡性別都適合睇
Av業市場細,除左國內市場就只得港台
唔會買既人,幾平都係唔會買
情況類似日本動畫市場咁,一集20分鐘既bd平均賣2000円
好慚愧
AV都要內捲
正嘢一定買嚟珍藏
要睇左老翻先會買正版
有啲封面假嘅 屌你老母
扮咩姐
去親日本一定會特登搵半日去
啲影碟舖買幾隻專屬女優碟再加幾本雜誌
有時有啲店員好人 直情話俾你聽買夠幾多隻
可以有得參加活動會 可以同的女優映吓相 握吓手咁

有次臨上機前係family mart都快手立咗幾本
雜誌重有dvd送,hand carry上機
喺日本海關俾個得廿零歲女嘅關員人叫我攞出嚟檢查
啲贈品飛晒出嚟 之後好俾心機幫我搭返齊啲書
面都紅晒 重同我講申し訳ありません
之後有其成日down啲制服主題嚟睇

香港暫時冇咁嘅av配套同服務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞