大陸鳩咁撚愛國就死番大陸打飛機啦,上㴝連登扥撚呀!

87 回覆
76 Like 7 Dislike
唔知點解突然多左好多支那種
睇支那劇,買支那嘢
好撚恐怖

證明呢度有d影響力囉,五毛狗做緊野,佢地想搞到呢度好似高登咁。

你屌大陸, 就會有一班人衝出來屌番你轉頭
「香港分分鐘衰過大陸啦, 唔見你屌??」
「香港人搞好自己先屌大陸啦」

你屌新移民, 又會有一班人圍屌你:「你係唔係香港原居民?? 你唔係原居民, 你都係新移民後代」

屌班友用支那貨
居然有一班連登會員屌你好屌佢地

一時間太多新人入
上面個冷飯王 已經出名柒
都無咩人認得佢

邊個㴝???
屌到佢哋拍拍聲
屌到佢哋拍拍聲

五毛狗不怕屌的

我就是當年乜鳩都唔做,好似你班柒頭咁係度食花生,所以後來咪含得撚囉。

依家返黎含多次係咪別有一番風味先

you know what is 含撚都無味?I knew that feel

唔洗灰心喎巴打 一日仲有氣都同佢地死過

我覺得好似得我一個屌班五毛狗咁

You are not alone

得我同你你睇下班五毛狗大軍人多撚到。

冇計 好多中小學生已經將新移民同本地撈成一片

係以前, 你係高登屌大陸人, 個個都支持你
家陣, 你係高登/連登屌大陸人
竟然會比人圍屌番你轉頭
短短幾年, 變化真係好大

遲早 連登會出現 殘體字
你屌殘體字, 又會成村人屌番你:「用简体字有什麽不对??喜欢用什就用什麽」
每年10萬溝淡港人 中資高價搶地 十萬港漂大軍湧港工作讀書
http://hk.apple.nextmedia.com/nextplus/%E6%99%82%E4%BA%8B%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20170524/2_513490_0/-%E5%B0%81%E9%9D%A2-%E6%AF%8F%E5%B9%B410%E8%90%AC%E6%BA%9D%E6%B7%A1%E6%B8%AF%E4%BA%BA-%E4%B8%AD%E8%B3%87%E9%AB%98%E5%83%B9%E6%90%B6%E5%9C%B0-%E5%8D%81%E8%90%AC%E6%B8%AF%E6%BC%82%E5%A4%A7%E8%BB%8D%E6%B9%A7%E6%B8%AF%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E8%AE%80%E6%9B%B8

一年10萬大軍入侵香港呀, 香港人點夠佢地玩呀

假設每100人, 只有一個上連登
一年都1000個大陸人上連登

再加上佢地好有組織性
一見到你開post屌鳩佢地, 佢地馬上吹雞, 叫成村人入來圍屌你

點夠打呀屌你

我就是當年乜鳩都唔做,好似你班柒頭咁係度食花生,所以後來咪含得撚囉。

依家返黎含多次係咪別有一番風味先

you know what is 含撚都無味?I knew that feel

唔洗灰心喎巴打 一日仲有氣都同佢地死過

我覺得好似得我一個屌班五毛狗咁

You are not alone

得我同你你睇下班五毛狗大軍人多撚到。

冇計 好多中小學生已經將新移民同本地撈成一片

係以前, 你係高登屌大陸人, 個個都支持你
家陣, 你係高登/連登屌大陸人
竟然會比人圍屌番你轉頭
短短幾年, 變化真係好大

遲早 連登會出現 殘體字
你屌殘體字, 又會成村人屌番你:「用简体字有什麽不对??喜欢用什就用什麽」

已經無得改變,多謝果班食花生的港豬囉。
每年10萬溝淡港人 中資高價搶地 十萬港漂大軍湧港工作讀書
http://hk.apple.nextmedia.com/nextplus/%E6%99%82%E4%BA%8B%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20170524/2_513490_0/-%E5%B0%81%E9%9D%A2-%E6%AF%8F%E5%B9%B410%E8%90%AC%E6%BA%9D%E6%B7%A1%E6%B8%AF%E4%BA%BA-%E4%B8%AD%E8%B3%87%E9%AB%98%E5%83%B9%E6%90%B6%E5%9C%B0-%E5%8D%81%E8%90%AC%E6%B8%AF%E6%BC%82%E5%A4%A7%E8%BB%8D%E6%B9%A7%E6%B8%AF%E5%B7%A5%E4%BD%9C%E8%AE%80%E6%9B%B8

一年10萬大軍入侵香港呀, 香港人點夠佢地玩呀

假設每100人, 只有一個上連登
一年都1000個大陸人上連登

再加上佢地好有組織性
一見到你開post屌鳩佢地, 佢地馬上吹雞, 叫成村人入來圍屌你

點夠打呀屌你

如果你有留意開我d post已經係咁啦,我屌蝗就大班五毛狗㴝屌番我,佢地屌港得大我還拖,大班港豬食花生。
其實五毛來來去去都係幾隻
不過就好撚勤力
不過就好撚勤力

不過呢幾條五毛狗受過訓練,佢地識得點煽動群眾,好多on9仔港豬都會上檔。
垃鳩圾支那豬
不過就好撚勤力

不過呢幾條五毛狗受過訓練,佢地識得點煽動群眾,好多on9仔港豬都會上檔。

你仲未睇到香港嘅下場?我睇到了
不過就好撚勤力

x 2
不過就好撚勤力

x 2

重點係家陣香港 好多新移民

D新移民 上網, 會跟住五毛一齊屌香港人
不過就好撚勤力

x 2

呢點大家都知,但好多港豬係選擇食花生囉。
不過就好撚勤力

x 2

依加表面上係本地文化主導,過幾年啲新移民數量再上升,就會開始變做支那文化主導。

好撚絕望
不過就好撚勤力

x 2

依加表面上係本地文化主導,過幾年啲新移民數量再上升,就會開始變做支那文化主導。

好撚絕望

你要多謝班港豬,奶共傳媒,奶共廢佬,同班五毛狗囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞