大陸鳩咁撚愛國就死番大陸打飛機啦,上㴝連登扥撚呀!

87 回覆
76 Like 7 Dislike
屌哂班大陸鳩同班五毛狗老母呀
樓主用手寫板?
屌你,愛国其次!出糧要緊
唔開工你養人呀!
樓主用手寫板?

輸入法,點解咁問?
唔開工你養人呀!

果班係五毛,但我聞到大陸鳩的味道。
樓主用手寫板?

輸入法,點解咁問?

無,見到你d字,有感而發
樓主用手寫板?

輸入法,點解咁問?

扥?
唔開工你養人呀!

Agger
好心咪咁踢爆人哋
阻住人哋搵食
屌你,連登無我係道鎮住,d五毛狗同大陸鳩就會亂來。
樓主用手寫板?

輸入法,點解咁問?

無,見到你d字,有感而發

你用手寫板?
樓主用手寫板?

輸入法,點解咁問?

扥?

打唔到

未來已經五毛當道啦,有乜咁出奇
唔開工你養人呀!

Agger
好心咪咁踢爆人哋
阻住人哋搵食

班柒頭想攻陷呢度,我就㴝都頂佢地唔住。

我就是當年乜鳩都唔做,好似你班柒頭咁係度食花生,所以後來咪含得撚囉。

我就是當年乜鳩都唔做,好似你班柒頭咁係度食花生,所以後來咪含得撚囉。

依家返黎含多次係咪別有一番風味先

依家返黎含多次係咪別有一番風味先

you know what is 含撚都無味?I knew that feel
唔知點解突然多左好多支那種
睇支那劇,買支那嘢
好撚恐怖
睇支那劇,買支那嘢
好撚恐怖

證明呢度有d影響力囉,五毛狗做緊野,佢地想搞到呢度好似高登咁。
成日話中國已經比香港發達, 中國人比香港人有錢

但又要留係香港
D中國人又要衝來香港
成日話中國已經比香港發達, 中國人比香港人有錢

但又要留係香港
D中國人又要衝來香港

班大陸鳩口裡打飛機,但身體就最撚誠實啦。
睇支那劇,買支那嘢
好撚恐怖

證明呢度有d影響力囉,五毛狗做緊野,佢地想搞到呢度好似高登咁。

但連登太多小支蝗,無左以前高登反五毛個種直覺反射

依家既高登直情變左支共文宣台
睇支那劇,買支那嘢
好撚恐怖

你屌大陸, 就會有一班人衝出來屌番你轉頭
「香港分分鐘衰過大陸啦, 唔見你屌??」
「香港人搞好自己先屌大陸啦」

你屌新移民, 又會有一班人圍屌你:「你係唔係香港原居民?? 你唔係原居民, 你都係新移民後代」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞