新射鵰英雄傳個黃蓉好撚大波,台妹有IG

354 回覆
123 Like 434 Dislike

佢有邊套d 主角唔係每次唔夠打就整個奇遇夾硬升呢屈d 幾十年高手
幾時會拍金庸群俠傳
早兩年先拍完
其實大家唔可以怪 大陸公司成日拍金庸劇

神鬼劇唔比拍, 穿越劇唔比拍, 宮鬥劇唔比拍
之前要同日本拉好關係, 抗日劇又唔比拍

咁除左 金庸劇, 仲有咩可以拍??
金庸 曾經同 蔣經國見面
六四屠城, 佢都表示過傷心

如果呢D事被 大陸小粉紅拎番出來講
分分鐘 金庸劇 都唔比拍

到時真係笑死, 大陸唔洗再拍劇
嗰套同天龍拍完到宜家都未播
其實好撚多穿越劇喎

仲有好多奇幻/修仙武俠劇
升呢升得勁過金庸都有大把

其實依家大陸有好撚多小說作家,好撚多小說改編咗。
剩係J2播緊果套都穿越啦
都唔使下下射雕掛
冷門果幾套小說又唔拍 笑傲到依家都未岀到一個我覺得正既任盈盈 拍下連城訣水笙 俠客行阿秀都好呀
Janice man做王語嫣嗰套播咗未?
陳喬恩東方不敗,直頭取代任盈盈D戲來做
任盈盈又取代左向問天D戲

搞到令狐沖同東方不敗先係一對,任盈盈係第三者

果套真係癲,網上班友直頭想睇任盈盈死

好想再睇呢D優質改篇
台妹究竟食咩大
個個又圓又大又彈
真係好正,套戲入面打架彈下彈下
郭靖射鵰結局都未係絕頂高手啦,去到神鵰先正式登頂
楊過都係18年後先勁

得張無忌練埋晒啲邪門武功全部一下到頂搞衰晒
關咩事
張無忌個代都冇哂戰力天花板係到咪顯得佢屈機囉
你點大的
射精英雄傳?
張三豐咪天花板囉
不過其實張無忌都唔算,佢練咗九陽一段時間。
楊過練左18年,郭靖直頭練咗兩本書。

令狐沖就真係冇練過登頂啦
一晚打贏田伯光,一落山就勁過師父,夠稱霸武林每打一場都升緊LV,打完太極劍直頭悟得仲多

佢有吸星大法,最後攞埋易根經,
金庸唔用內傷壓制佢成長,真係成套唔撚使寫可以打到大結局
點會唔關事
郭靖楊過九陰底要用時間浸出嚟,到稱得上大成嗰陣都成40歲

張無忌靠個春袋一野就九陽功大成,仲要練其他野都加速埋
連乾坤大挪移喱啲本來要練一世嘅武功佢條仆街一日就搞撚掂
20出頭就大成兩套絕世武功
所以我覺得倚天係唔好睇,一野就寫到佢天下無敵
後面又唔撚打喺度擺款講形象口水戰
令孤沖都冇登頂
風清揚都話佢要練廿年
除左剋制到辟邪劍法都冇乜威過
後面打東方不敗靠圍毆
東方不敗仲要錫住佢嚟打
咁冇咁喎
金庸都講左張無忌係最勁個位黎
不過係啲死忠即刻攞天龍個班外星人同佢比
下唔係幾年前先拍完咩
又新射雕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞