你寧願另一半係平胸定隆胸

65 回覆
422 Like 123 Dislike
本身中意平胸
簡單黎講,你有錢肯落本去keep,假體都可以好真。
但呢樣野好睇本身病人個身體條件、皮膚彈性等等。家下做完假體,其實大部分望落去已經好逼真,做好啲個種唔係專業同仔細望,肉眼真係唔易知,但摸落去好易分真假。
而做完假體摸落去好真既唔係冇,但係只有好少數。可以做到連摸落去都真,代表佢有keep住比錢去處理,隆左假體之後既保養,煩到你想像唔到。同埋幻想下老左之後啲皮膚係點,對假體一定都會表露無遺。所以好多人做完,年紀大左或者皮膚狀態返唔到轉頭,最後一樣要拆。
平胸即正義
同埋大家要分清楚,摸同揸既分別。
就咁摸唔假,揸落去/扑緊野就好易知真假。
有奶便是娘 你話呢
豐胸有無用
又講得好啱
幾正咁

想含
胸肌最正
專業
問題:無得揸vs揸假嘢
好pro 幫人做開?
想問吓之前ig 有間成日sell日本造乳定位,唔洗手術,其實係咩原理?
冇聽過你講個技術

但非入侵性既豐胸療程多數用脂肪轉移/刺激脂肪或乳腺增長黎做招徠。
但其實脂肪係冇可能單靠做機轉移到 一定係入侵性
如果美容院同你講呢啲 其實你可以唔使諗
或者你試做一次大左 但你過多一陣就會知係冇用

另外所謂刺激脂肪細胞增生成效都係存疑
脂肪細胞係食到佢變大
可能我才疏學淺 但靠外力去變大脂肪細胞我係冇咩數據係手 證明佢係work

講到呢到 又想講下豐胸膏
豐胸膏好多都係靠緊緻皮膚 提高佢彈性
黎令你覺得胸大左
如果佢一搽就大 你要小心佢既配方
個人睇法豐胸膏以12~18個月/cm黎做單位係合理

所以不難理解 豐胸另一個經常被忽略既關係係皮膚

不過我最想帶出一樣野就係
不論假體/自體脂肪移植
如果你本身真係太瘦 其實做完個效果都唔會好
甚至乎係做唔到
詳情可以睇下周x娜
而家覺得佢胸細未必係拆左彈(帶番頭規,我假設佢隆過)
而係而家既脂肪比同佢做手術個陣脂肪比唔同

有啲專業啲既團隊其實都會跟埋營養師比你
教你用岩既方法去增肥
好多女仔聲稱自己點食都肥唔到
因為佢根本係亂食
你係咁食垃圾食物唔等於有效增肥
就咁飲奶粉都唔一定有用

唔計侵入式方法既話
認真試食療同運動啦
唔好試幾個月就覺得算
以年黎做單位
可以同你講 走得黎隆既人 最後都係要靠飲食/運動去保養對胸連假體
仲平過半價添
多謝好detail 識多咗好多野

想再問下之前咪有個ruby 賣啲禁藥,仲有ig 所謂嘅日本豐胸藥個原理係點?
KFC啲多翼雞 知唔知係咩?
我冇睇過佢賣啲咩 但其實好多成分都係啲維他命黎
如果會致癌果啲 多數咪激素
一定係平
平其實ok架

隆反而重怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞