有冇奴隸喺黃竹坑AXA返工比肥婆Cola Zhu同肥閪Kiki Feng管?

83 回覆
149 Like 8 Dislike
好波呀ching 希望大家睇完下面個po 做人都有返啲方向

【牛哥講經】《成功的反思》:當代最具影響力嘅政治哲學家解釋點解有越嚟越多憤怒嘅人民
https://lih.kg/2515200
肥婆grade 3
肥閪應該grade 5?

老老實實,正正經經大家做嘢咪算,呢個年代仲玩埋哂啲官僚制度,扮乜閪老屎忽,好好地返工你要扮工咪自己搵嘢扮囉,唔好郁啲就搞鳩人啦。

好撚興人哋忙到碌柒咁仲走埋嚟r frd, 成撚日淨係識mon鳩住個teams睇人幾時online offline。

好心啦,冇嘢做返埋個閪位開個YouTube自學下英文又好,睇下啲管理哲學又好,正正經經增值下自己咪算囉,做埋啲鳩嘢損人不利己有乜謂
同佢開會都聽得出佢以前係濕鳩CS出身,講嘢篇幅極長但完全冇組織冇內容

Btw details plz ching
究竟commercial line剩返幾多人
全部email都唔覆
之前有排仲話唔做新生意
識到有人係個度做,唔係個team
開名正評我俾你

咩dept? underwrite? claims?
純粹想8下
開名就要支持
最撚憎職場啲肥閪
Axa閪人又點只呢兩個....
間野啲HR幾乎全部都係垃圾
留意唔係呢間嘢啲HR垃圾

係全部公司所謂HR都係垃圾
屌得好
Ching more details, 我唔係做咗好耐,但好短時間已經sense到佢哋啲閪management搞得成個dept嘅morale好撚低。見唔到前景就早走早著
樓主你咁講真係晒氣

公審厚面皮嘅人冇用架

要對付佢就由「客戶因為管理不善而對公司信任下降」嚟講
呢間公司所有mgt都閪到爆
仲有CS個manager
GCHI
AXA
都係狗
Hello moto?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞