有冇奴隸喺黃竹坑AXA返工比肥婆Cola Zhu同肥閪Kiki Feng管?

83 回覆
149 Like 8 Dislike
我屋企有事關你閪事咩?遲到關你閪事咩?又唔係有勤工,入職又話彈性上班時間?準時走但我做齊office hour內要做嘅嘢又唔走得?你backlog多嘢要清關我閪事?我冇做到我要做嘅嘢?做足做齊,咁我遲唔遲到點會影響到我productivity?

到底有冇用過個閪腦做management? 冇讀過書就話自己識lead人做manager, 人唔笑狗都吠

仲有,肥就認認真真控制下自己飲食做下運動,睇閪住自己條充滿脂肪嘅血管先啦;唔好下下問問問,問撚完點減肥自己又覺得日撚日留喺間唔撚係自己開嘅公司做奴隸扮工好撚有成就感,轉個撚頭就話自己未老先衰。
你個人生意義得返工就唔好逼其他人都係,仲要人返工打卡報到?乜撚嘢management concept? 仲停留喺要人死做爛做先會識做嘅mind set? 進步下啦做人,返工仲係work hard? 不過work smart真係唔係人人識,dllm做個manager啲英文可以差撚過中學生真係第一次見

Dllm Cola Zhu !!!!!

Kiki Feng都唔撚係好嘢,同Cola Zhu兩pat脂肪行過成層都feel到黎克特制地震咁款。屌你老味講撚咗要有系統咁處理啲客嘅info, 乜撚嘢叫控制唔到啲agent幾時簽,你係咪比啲脂肪塞鳩住個腦唔識聽人講嘢?講撚緊你個system唔得organised呀撚屌!

同你講想轉department都比撚足面你,仲好意思叫人提高accuracy? 乜撚嘢人可以make sure每日做嘢都可以有99.5% accuracy ? 自己都識講「個system可以咁consistent咁handle clients info嘅話就唔洗人手啦~」屌你老味同樣邏輯你要case handle做到每日99.5% accuracy咁要人手做乜撚?

仲有你個大陸閪短頭髮米芝連窄身裙look真係好撚柒核突,好心兩老啦,行快兩步都扯蝦就認認真真注意下自己健康先啦,間公司唔撚係你架,go get a fucking real life !!!!
Zhu Feng...all mainland?
關我咩事
巴打辭咗職?
兩個都支那上司?
放上Axa fb
肥婆是原罪
兩隻支那豬
又冇圖
識講廣東話嘅大陸閪囉
一早走咗啦,仲留低嘅人真心慘,日撚日望住Cola Zhu冇嘢做走嚟走去,得閒就過嚟r你嗲兩句。好心咁得閒就幫手落場做啦

新同事入職仲撚慘,完全唔見佢點take care人,返咗一兩個禮拜工就expect人食到90% workload
傳開就好,比在職同事知道到底自己有幾underrated
樓主好波
肯開名,值得表揚值得推
respect
正評係比會將公司出全名嘅巴打絲打
有名一定要正評
完?
如果唔係上面走咁多,Kiki都冇撚得做manager la
正評係因為肯開名
呢啲閪人唔開名屌佢都會知自己有幾黑人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞