2017,有咩防毒推介?

42 回覆
1 Like 1 Dislike
宜家唯有局住用F-SECURE
淘寶買正版3年nod32 11蚊

其實啲license點嚟

我都唔知,不過係nod32官網打返佢比既ac係正版

我以前用嗰陣網上有Facebook page 一車車serial number post 出嚟,唔駛買。

咁好嘅

我以前用嗰陣網上有Facebook page 一車車serial number post 出嚟,唔駛買。

呢家仲有?
丁丁丁 已經檢測到危害
宜家唯有局住用F-SECURE

呢隻聽講誤判率好高

呢家仲有?

nod32 咁平都要走去R key

呢家仲有?

nod32 咁平都要走去R key

我用緊卡巴的說,唔使r key
用緊avg free

user sense最重要
用緊avg free

user sense最重要

有 user sense 就裝咗 Linux 啦
中左mystarting123

剛剛買左3個device版本既 Bitdefender Internet Security
Bitdefender total security
臺仔講d鳩嘢你都信?
Bitdefender total security

就來要renew, 用緊internet security 2017
諗緊轉唔轉去total security
bitdefender完全毒嚟裝完之後冇撚咗aero peek,完全唔比開
開機又要拖成5分鐘
仲有最重要佢同windows個防火牆撞咗,結果兩個防火牆都開唔到,垃圾永不錄用

吓,本身唔係裝咗防毒,windows defender有啲功能會自動disable㗎咩?

每一次開完機入咗桌面之後,右下角就會彈幾個通知,叫我二選一(bitdefender or windows defender),兩個我都曾經揀過,但結果一樣都係開唔到

Windows 10乜事都冇
講乜都嘥氣,睇結果最實際
小弟喺自己部機度搵到隻挖礦毒(已毀滅),upload咗上virustotal。
想知邊隻防毒好就自己睇下Report

https://www.virustotal.com/#/file/e0070fa14bb41fc051b1093db1097dd70cd72e6ab904f1376bfd9a9786b66cea/detection
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞