既然寂寞,點解我哋唔可以一齊?//《不如相愛》

866 回覆
355 Like 8 Dislike
青青咁勤力
阿行冷漠,他不再是一年前捨棄自尊、向她搖尾乞憐的小子。從她否認自己近年有談過戀愛、從她公開與他人放閃、從她連施捨的愛都要拿走。

他沒有回覆。

他有興趣知道她的「心事」——他當然想知。

幾乎沒有人能忽視愛過的人,無論近況好壞,總保留一顆好奇的心。他也不是完全不關心她。

但是,他不能讓她知道:他想知。

到底,一切已成往事,二人都變成了陌路人。手,分得並不和平,她漠視所有親手造成的傷害,他又為何要傾聽她此刻的哀愁?

呢段寫得好中
大家已經不歡而散,所造成嘅傷害要好長時間先永到呢一刻佢從來無考慮過其他人嘅感受,永遠只係顧及自己想點,真係好撚自私

呢段寫得好中
大家已經不歡而散,所造成嘅傷害要好長時間先可以磨平到。
到呢一刻佢從來無考慮過其他人嘅感受,永遠只係顧及自己想點,真係好撚自私
大西北
Yeah
呢個故係咪悶,好少人睇
live
Hi青青
推!
上一個故太hurt嚇走咗啲人

講笑,啱啱出,俾啲時間連登仔
留名,幾鍾意呢種青春寫實嘅題材。只係伊嵐有點可憐,識咗十幾年應該friend zone晒。。。
伊嵐好慘
好睇
宣傳
我係一個無牌輔導員,可以令你每日都重溫同一件事。//《記》
https://lih.kg/2436933

係我太急多謝
巴打我認得你
我知道冇嘢可以令你復原到
希望青青嘅故可以俾到你療癒嘅感覺啦
打手出沒注意

結咗婚十幾年,好似已經唔太愛。//《相愛十年》
https://lih.kg/avsrrgU
推呢個
我的最愛 睇咗好多次
大家睇完鍾意可以搵青青買書
好鍾意阿朗同思思呀
邊度有得賣?青青出過幾多本書?
想要
150正皮啦
加更啦樓豬
唔係呀 可能呢一年大家都無咩心情睇故呢
日日都發生緊好多唔同嘅事
Sorry呀無諗到傷春悲秋到俾人認得
只係有時睇文睇到好感觸 尤其是呢啲野都發生得唔太耐
希望無煩到大家
唔緊要㗎 因為感情台都好多人認得我
睇文有感觸係好事嚟㗎 我有時都會touch到然後講自己嘢
呢度好多作者都好好㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞