成班藍絲同事話一陣食美心,可以點拒絕好?

357 回覆
27 Like 182 Dislike
可能仲係小朋友仲問緊媽咪拎錢睇mirror成班fd一齊夾錢買個籃球係班房玩死亡行星
嘩你好撚廢
係咪仲問緊媽咪拎錢
交稅唔包水費單柒小陣
黃藍點分呀不如諗翻最原始
支持政府咪藍絲 定你對藍絲有第種定義
幾時開始藍唔關政府事 柒撚夠未
東江水政府野點關政府事呀柒頭
成個傻閪小朋友咁咩尻都唔識
唔笑你小朋友笑邊個
乖啦翻去問媽咪拎錢搶mirror飛
單機啦 P牌仔又浪費咗個ac
咪L 係度on99 啦, 屌你老母
講美心就算啦, 明既就會明
笑死 咁開頭就咪牙刷刷飲咩撚礦泉水啦
最後咪死死氣話無得揀
係人都知水單另交 你就唔洗柒到係咁強調交撚左稅就免水單咁撚樣 定係你表達能力廢到咁
仲要柒到話咩撚雨水 傻閪人地分去配水庫溝埋一齊再比你用 仲以為自己正係用緊雨水
真垃圾台同viu都係藍 咁又係有得揀 你最後都係揀左藍絲電視台 柒撚到揀完藍色電視台 就拜托你唔好柒下柒咁上網批鬥人地食美心啦柒頭
唔洗講屋企人喎只會顯得你更加低質
不過睇你個柒頭可能連稅單點計點交都未撚識
都係個句咪有係得把口
知識上你又咩撚都唔識
吹水最叻就係你
唔好吠啦字我夠識打啦有咩料咪show出嚟囉柒頭

達哥都食太興啦,有咩問題
邊個埋單先
一句有嘢攪唔得閒去有幾難
唔夠你柒咩柒都唔識 比人睇到真係好柒
好柒講完又咩都證明唔到 腦袋呢就正常人都有既 唔洗講埋小學雞野真係好撚柒
比人睇下你知識有幾咁缺乏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞