覺唔覺得當年進擊的巨人會heat得起係因為呢一張圖!?

70 回覆
3 Like 61 Dislike
完全唔關事
完全唔關事

點會唔關事,你再諗真啲
解釋
解釋

同當時熱播緊嘅刀劍神域主角銅人掛勾
亦因爲咁,將呢部動畫新番嘅關注度提升
關乜事
當年我都係因為佢紅先睇

大佬呀, 一集出十個新人, 一野死8個, 名我都未記到就死左
但係佢又不停提D名, 我諗極都唔知佢講緊乜水

D人又樣衰, 成日好似死老豆咁 頭上面永遠有三條黑線好似香咁插係到
都唔知佢做乜撚野
明明係主角死老母
解釋

垃圾刀劍同巨人比,當年巨人個勢勁好多喎,去動漫展,幾乎去到邊都有週邊,幾多人著件外套出街
解釋

垃圾刀劍同巨人比,當年巨人個勢勁好多喎,去動漫展,幾乎去到邊都有週邊,幾多人著件外套出街

垃圾同垃圾比有咩問題
樓主應該係刀劍FANS, 格硬拉關係
解釋

垃圾同垃圾比有咩問題

咪臭係
解釋

你邊個位見到我係同緊兩套嘢比較?
新番次序嘅關係,你就變咗比較
樓主應該係刀劍FANS, 格硬拉關係

小說都未睇過,就話我刀劍fans
係得呢度先會逢紅必反話套野垃圾
不過都無咩所謂 反正班友係老番撚
佳作劣作都唔會比錢睇
當年係因為個題材
睇刀劍睇到傻左
On9
睇刀劍睇到傻左
當年我都係因為佢紅先睇

大佬呀, 一集出十個新人, 一野死8個, 名我都未記到就死左
但係佢又不停提D名, 我諗極都唔知佢講緊乜水

D人又樣衰, 成日好似死老豆咁 頭上面永遠有三條黑線好似香咁插係到
都唔知佢做乜撚野

智障都睇巨人
睇多o拉a夢算啦

天線得得b岩佢睇多d
關咩事
主題曲係有關係
主題曲係有關係

主題曲好引人入勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞