Amc爆炸倒數區12

950 回覆
6 Like 8 Dislike
大家SH既價都唔同,信自己啦
好多自己揸緊<10蚊既叫人揸60既SH都好衰
官方都鬼鬼地 唔可信
日日都話酒啊
垃圾股唔值依個價

大佬啊, 依家絕大部份hold緊既人都係認為之後會爆上去
邊撚個同你睇基本面
最後冇爆上去咁咪依個post大部份人賺唔到錢/賺少左錢/蝕錢囉

你地咁唔睇好不如沽鳩佢賺一筆, 最好貼埋倉
肯貼倉又賺到錢都話唔定有人跟你酒

事實就係買PUT IV極高, 直接short sell風險大, naked SC 風險更大, covered call 你睇淡冇貨就更加唔成立

真係要炒波輻都唔會買AMC啦

日日mon post, 升就消失, 跌就衝晒出黎
佢哋現實生活無聊咪上嚟R吓存在感
屌得好應
完全認同
想放其他入特價
Pin你 打咁長
PENNY
你唔放我點撈底
你想撈幾錢咪幾錢short put囉
到價你又撈到,唔到價又收premium
鳩up既話都係算鳩數啦
邪教徒係個 tg 谷度係咁屌鳩人,個教主又踢鳩人走
大致認同
唯獨唔認同你唔好叫人入嚟炒波幅
45-48底夠硬淨
可以5字頭即走
準備坐定定等睇佢慢慢妹
利申 繼續sh
無乜心情望市
全撚部乞倉消息
你都賣晒啦, 重唔quit做乜
咁冇計啦
我都成日高j
不外乎都係溝完坐/唔溝齋坐/做傻散
又岩喎 已經唔係股東仲留係到做乜
不如問下點解人地肯
10內入
人地一早睇好sh緊
你話人地衰🤣
買左CLOV 而割amc 我只可以講句底撚死韮菜黎形容
其實點睇都係amc帶起其他股
弊在你叫D人60蚊都要SH等上100嘛
應該好多人仲未明今次到底做緊咩,為咩要扔錢落去
結果有人話clov bb呢啲會爆升點點點,就扔錢
有啲見amc妹下妹下,見人地話clov點爆升就清倉去買
如果睇清件事做緊咩,就知成單野得兩隻龍頭 gme & amc
amc係退燒既話,點會盤前都幾千萬交易,stocktwit無停過討論,一秒唔f5已經miss左幾十幾百個msg
睇返其他meme stock嘅跌幅,覺得今晚仲有得跌
而禮拜五又通常都跌
係時候加倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞