K-hiphop討論區(33) - 淫 達 世 一 ! !

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
album?!
啤酒肚好睇啲
好似淫達咁
勁似架佬 型到呢

逆行
因咩事逆行
今年都幾首逆行
ASH ISLAND BB世一
近排SINCE出咗新專佢係好有hiphop味既女rapper 大家有興趣可以留意吓 有365lit don mills ourealgoat rakon MELOH feat
好𠹌好聽巴打們要聽下
save低左未聽
Spring Rain同Memories got no power好撚J
Btw佢把聲有少少似Miranni
佢把聲比起mirani 偏向中性少少 spring rain好似係主打歌黎
rakon把聲勁有魅力佢平時幫人feat開既歌都好高質
Sleepy結婚勁突然
koonta參加smtm10? CLS
雖然唔關K-HipHop事 但見到台灣有女Rapper關心香港 好滾動 希望大家多多支持佢
sor ching唔係好熟佢 google左都唔覺眼 佢係點嘅人?
之前有巴打都有介紹過
都係活動咗好耐好耐既rapper 係一隊叫rude paper既團體入面 但參加得smtm既一代rapper通常都行唔到好遠 我都唔算好熟佢 不過佢之前喺unpretty rapstar3都有出過場幫nada同埋smtm6既maniac feat 把聲好鬼好j 係偏向old school 雷鬼feel嗰type 我對佢認知都唔多 但覺得佢好勁

https://www.youtube.com/watch?v=YGSEmVelIzo&ab_channel=MnetOfficial
雷鬼Style 6嗰陣Maniac個Stage 佢有份featuring
thanks 兩位巴打嘅回覆!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞