見到分化post千祈千祈唔好入去駁, 係應該自己開個post講你自己想駁佢既嘢, 咁你個標題就會相對多人睇到 #政事

410 回覆
290 Like 23 Dislike
見到分化post千祈千祈唔好入去駁,
係應該自己開個post講你自己想駁佢既嘢,
咁你個標題就會相對多人睇到
#政事

============

大家記住
見到分化 post 千祈千祈千祈 唔好入去駁,
會變咗變相幫個 post 推,
係應該自己開個 post 講你自己想駁佢既嘢,
咁你個 topic(即係你既睇法) 就會相對多人睇到.

因為你喺佢個post(分化post)入面駁佢既話,
咁你駁佢嘅觀點就淨係喺嗰一剎那入呢個post嘅人睇到,但係佢個分化post主題就成日畀其他人睇到。

大家明唔明/收唔收到 ?
大家擋連登係一幅連儂牆就得,
每一個標題就係連儂牆上邊既一張紙,
無論嗰張紙後邊有幾多張紙都好,
路過既人都只係見到最面嗰張紙寫咗啲乜 (即係標題)
呢個好

支持
即係你呢一個回覆就淨係我一個人入到嚟先至睇到.

但係個標題
#政事

就起碼幾十萬人睇到

所以大家對你認為 正面/想推廣 既標題訊息唔好吝惜嗇你哋既回覆.
呢個post冇block user入嚟
所以大家唔好睇輕對正面標題訊息回覆嘅重要性,
哪怕只是一個icon回覆。
體育台。曼聯球迷會開一個綜合討論區。唔會一場波都開一個討論

成人台。有日本AV女優綜合討論區
唔會一套片都出一個討論

呢啲就係醒目有禮貌, 討論得來唔會阻住晒成個版面

你呢啲叫極唔聽係要每一個影片開一個討論阻住晒

自私自利。唔諗吓其他用家嘅感受

正仆街
請連仔限制會員LIKLN每日出新po數量
https://lih.kg/2564001
即係你呢一個回覆就淨係我一個人入到嚟先至睇到.

但係個標題
#政事

就起碼幾十萬人睇到

所以大家對你認為 正面/想推廣 既標題訊息唔好吝惜嗇你哋既回覆.
大家記住
見到分化 post 千祈千祈千祈 唔好入去駁,
會變咗變相幫個 post 推,
係應該自己開個 post 講你自己想駁佢既嘢,
咁你個 topic(即係你既睇法) 就會相對多人睇到.

因為你喺佢個post(分化post)入面駁佢既話,
咁你駁佢嘅觀點就淨係喺嗰一剎那入個post嘅人睇到,但係佢個分化post標題就成日畀其他人睇到。

大家明唔明/收唔收到 ?
Push
大家擋連登係一幅連儂牆就得,
每一個標題就係連儂牆上邊既一張紙,
無論嗰張紙後邊有幾多張紙都好,
路過既人都只係見到最面嗰張紙寫咗啲乜 (即係標題)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞