一人一隻慶幸冇買到既Game

262 回覆
0 Like 0 Dislike
尼爾
可能係唔啱我口味 覺得名過其實

Nier 個故仔好有深度 一到玩一到有罪惡感

唔睇故事齋講遊戲性其實真係中等級數

若不是白金照顧,無幾多人頂得到走去N周目睇劇情

利申 死忠,好熟系列弱點

Nier+1 我係鐘意遊戲性多過故事
玩咗4個鐘左右 冇心機玩落去

平心而論二周目大半都係玩番一周目既內容同太多打飛機 唔係睇劇情好難捱到三周目

彈幕好玩過鳩斬啦
乜乜無雙
ds3
因為而加可以連dlc一齊買
for honor
rainbow 6 siege

其實玩咗成年都唔覺悶,除咗間公司衰之外真係諗唔到有咩問題

我覺得好難玩 之前一開波就比自己友射死

Rainbow好玩喎
算叫做平衡
係ubisoft on9啫

個ser成日死
不過好玩

除咗個ser之外冇咩挑剔
出咗年幾都仲keep到人流,甚至有增長真係算係咁
不過一定要同fd玩先好玩

玩唔慣嘅人應該以為隻game係cod,bf之類

隻game最大問題就係ubisoft
一出我就買咗pc版黎玩,出色平衡度,無個opperater 都有佢嘅用處同優劣,但係對遊玩感受黎講,有spawn kill 同 走出黎殺攻方真係破壞哂成隻game
話the last of us唔好玩果d係咪玩開手機game?

各人喜好問題啫算啦,但係game of the year其中之一,差極都好過8成game
幾百蚊都要慶幸

時間好寶貴 你廢青唔明架喇

幾時有話係錢嘅問題
買完隻game返屋企滿心期待點知中伏,仲要哂時間
No man's sky

睇到個fd話睇落好好玩想買
提佢可能係吹水都唔聽
笑到仆街

有update好左wo
life is strange
battlefield 1

btw係後悔買左

Battlefield 3/4 係值得買黎玩
Hardline 同 1真係
Overwatch
Open beta玩完已經知咩事 但成班fd照樣買
而家佢地一個都無玩

睇住啲gameplay個個人一路都係跳黎跳去
for honor
rainbow 6 siege

Rainbow好玩喎
算叫做平衡

個ser成日死
不過好玩

一出我就買咗pc版黎玩,出色平衡度,個opperater 都有佢嘅用處同優劣,但係對遊玩感受黎講,有spawn kill 同 走出黎殺攻方真係破壞哂成隻game

概念好,但放係縮水狗公司,睇下ubisoft downgrade就明,根本係呃人買,再者,前期多bug到仆街,個時好多玩家流失

啲bug係遊戲一部分黎
老實講冇果堆bug佢死得仲快

Ubisoft永遠都係e3播片,隻game出到黎兩回事

division一開始玩就幾新鮮,但玩落就係Loop,難聽講句衰過手機game

打任升裝,但玩法單一,唔刷又跟唔上大隊,被邊緣化,買果陣吹到乜乜大作,用左幾百蚊買,閒時先玩下PS4,玩左唔夠2個月,已經靜到仆街,最後好似$80放左。

其實而家唔駛點刷都會大把裝
係咁易打都256
裝已經唔重要,反而係睇打法同合作
打last stand直頭會自動升晒所有人去256
刷裝已經唔再係因素

如果佢將DIVISION & GHOST RECON 合併再加清埋前期BUG就應該會好好多,坦白講我覺得DIVISION 係好玩

Ghost recon我又覺得ok喎
真三國無雙 6打後
bloodborne 同 darksoul 都話唔好玩既一定係操作廢柴

同意 玻璃心小學雞死唔起
Psv隻freedom war

Rainbow好玩喎
算叫做平衡

個ser成日死
不過好玩

一出我就買咗pc版黎玩,出色平衡度,個opperater 都有佢嘅用處同優劣,但係對遊玩感受黎講,有spawn kill 同 走出黎殺攻方真係破壞哂成隻game

唔係掛 唔比出黎咁點守 比人禁住砌好悶姐
後悔買咗FFXV,仲要買同捆機

btw而家已經冇咩普通rpg game 好多都轉晒arpg
For honour

其實點解d人會買佢,唔出demo都知伏野黎,有埋demo試都重要買

呢隻game 得兩種玩家
一種係知點玩,覺得隻game 好玩既
另一種係玩完唔知自己做緊咩,就俾人斬死左既玩家

睇黎你係後者

Rainbow好玩喎
算叫做平衡

個ser成日死
不過好玩

唔係掛 唔比出黎咁點守 比人禁住砌好悶姐

所以進攻方咪要patch返一堆claymore囉
再者,一開波開門spawn kill叫乜嘢防守
人生Online, 求退款
For honour

其實點解d人會買佢,唔出demo都知伏野黎,有埋demo試都重要買

呢隻game 得兩種玩家
一種係知點玩,覺得隻game 好玩既
另一種係玩完唔知自己做緊咩,就俾人斬死左既玩家

睇黎你係後者

佢個設定係rainbow six 嘅古代格鬥版
鍾意個時代背景同知點樣打先會好玩
明明係講緊慶幸冇買到既Game 但好多人入黎講 買完後悔既GAME
NiER 簡直係OVERRATED
除左個大屎忽之外, 其餘都係9UPPER
outlast2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞