一人一隻慶幸冇買到既Game

262 回覆
0 Like 0 Dislike
慶幸無買no men sky
後悔買左ff15

ff15,好後悔早完冇耐就買
仲要第一次玩ff系列,非常失望
幾百蚊都要慶幸
幾百蚊都要慶幸

時間好寶貴 你廢青唔明架喇

唉 屌佢老母 早知買實體儲隻game算
好撚垃圾
真心唔明division有咩咁差
係咪好多人人云亦云
outlast 2就真係垃圾喇
0遊戲性一味走走到完

概念好,但放係縮水狗公司,睇下ubisoft downgrade就明,根本係呃人買,再者,前期多bug到仆街,個時好多玩家流失

啲bug係遊戲一部分黎
老實講冇果堆bug佢死得仲快

Ubisoft永遠都係e3播片,隻game出到黎兩回事

division一開始玩就幾新鮮,但玩落就係Loop,難聽講句衰過手機game

打任升裝,但玩法單一,唔刷又跟唔上大隊,被邊緣化,買果陣吹到乜乜大作,用左幾百蚊買,閒時先玩下PS4,玩左唔夠2個月,已經靜到仆街,最後好似$80放左。

其實而家唔駛點刷都會大把裝
係咁易打都256
裝已經唔重要,反而係睇打法同合作
打last stand直頭會自動升晒所有人去256
刷裝已經唔再係因素

如果佢將DIVISION & GHOST RECON 合併再加清埋前期BUG就應該會好好多,坦白講我覺得DIVISION 係好玩
ff15,好後悔早完冇耐就買
仲要第一次玩ff系列,非常失望

屌,睇錯後悔買咗
地球防衛軍
The last of us

Last of us 正到仆街wo
life is strange
battlefield 1
life is strange
battlefield 1

btw係後悔買左
Tomb Raider 6 angle of darkness
PokemonGo

好撚彩冇課過金
Overwatch
Open beta玩完已經知咩事 但成班fd照樣買
而家佢地一個都無玩
agger
課安娜
通常都係買左後悔
例子 skyrim
Outlast2
For安娜
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

概念好,但放係縮水狗公司,睇下ubisoft downgrade就明,根本係呃人買,再者,前期多bug到仆街,個時好多玩家流失

啲bug係遊戲一部分黎

division一開始玩就幾新鮮,但玩落就係Loop,難聽講句衰過手機game

打任升裝,但玩法單一,唔刷又跟唔上大隊,被邊緣化,買果陣吹到乜乜大作,用左幾百蚊買,閒時先玩下PS4,玩左唔夠2個月,已經靜到仆街,最後好似$80放左。

其實而家唔駛點刷都會大把裝
係咁易打都256
裝已經唔重要,反而係睇打法同合作
打last stand直頭會自動升晒所有人去256
刷裝已經唔再係因素

如果佢將DIVISION & GHOST RECON 合併再加清埋前期BUG就應該會好好多,坦白講我覺得DIVISION 係好玩

lv30前及有主線時就好玩,之後刷裝備時期其實好悶
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

啲bug係遊戲一部分黎

我好d,放既時間有百幾二百
不過公道講,玩到1,2個月已經唔係差既game
ff15真係rpg game之中世界級既垃圾,我玩唔夠7日就放左
想問下點解咁多人話唔買for honor
未買 想知
the last of us
witcher3
dark souls3

玩開咩game

白貓,pad,怪物彈珠

尊玩垃圾game

仲專釣你呢啲字都唔識打毛都未生齊嘅真心小學雞添x3
Pokémon 全系列
No man buy
DMC 道友版
Biohazard 7
Assassin Creed Blackflag打後全系列
Watchdog
Mafia
三國志13
通常都係買左後悔
例子 skyrim

+1
For honour

其實點解d人會買佢,唔出demo都知伏野黎,有埋demo試都重要買
尼爾
可能係唔啱我口味 覺得名過其實

Nier 個故仔好有深度 一到玩一到有罪惡感

唔睇故事齋講遊戲性其實真係中等級數

若不是白金照顧,無幾多人頂得到走去N周目睇劇情

利申 死忠,好熟系列弱點

Nier+1 我係鐘意遊戲性多過故事
玩咗4個鐘左右 冇心機玩落去

平心而論二周目大半都係玩番一周目既內容同太多打飛機 唔係睇劇情好難捱到三周目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞