一人一隻慶幸冇買到既Game

262 回覆
0 Like 0 Dislike
star wars battlefront

呢個真係
之前買咗後悔到仆街
文明6
不知所謂
上一集仲好玩過呢集
嫖客信條 除左頭3集
Dark souls
買左番唔到轉頭
嫖客信條 除左頭3集

去到black flag都叫做有啲新意玩下海盜,之後個啲
star wars battlefront

呢個真係
之前買咗後悔到仆街

gameplay同bf唔差得遠,只係轉個主題做star war吸fans錢
真心唔明division有咩咁差
係咪好多人人云亦云
outlast 2就真係垃圾喇
0遊戲性一味走走到完

概念好,但放係縮水狗公司,睇下ubisoft downgrade就明,根本係呃人買,再者,前期多bug到仆街,個時好多玩家流失
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

概念好,但放係縮水狗公司,睇下ubisoft downgrade就明,根本係呃人買,再者,前期多bug到仆街,個時好多玩家流失

啲bug係遊戲一部分黎
老實講冇果堆bug佢死得仲快
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

啲bug係遊戲一部分黎

Ubisoft永遠都係e3播片,隻game出到黎兩回事
全境

買左好撚後悔
gta5
尼爾
可能係唔啱我口味 覺得名過其實

Nier 個故仔好有深度 一到玩一到有罪惡感

唔睇故事齋講遊戲性其實真係中等級數

若不是白金照顧,無幾多人頂得到走去N周目睇劇情

利申 死忠,好熟系列弱點
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

啲bug係遊戲一部分黎

division一開始玩就幾新鮮,但玩落就係Loop,難聽講句衰過手機game
尼爾

睇2B靚腳都有心機打啦
尼爾

睇2B靚腳都有心機打啦

唔睇故事?
係咪好多人人云亦云
0遊戲性一味走走到完

啲bug係遊戲一部分黎

division一開始玩就幾新鮮,但玩落就係Loop,難聽講句衰過手機game

打任升裝,但玩法單一,唔刷又跟唔上大隊,被邊緣化,買果陣吹到乜乜大作,用左幾百蚊買,閒時先玩下PS4,玩左唔夠2個月,已經靜到仆街,最後好似$80放左。
好彩無買division
一開始feel到伏已經叫班fd唔好買 但唔聽 之後無哂人
同埋mafia 3
好彩無買division
一開始feel到伏已經叫班fd唔好買 但唔聽 之後無哂人
同埋mafia 3

有時見到d fd狗衝大作中伏真係幾心涼
幾十歲人都仲會中呢D伏
屌你老母
我買左Division, Wildland, No man buy, Mass effect
覺得伏到仆街
點解而家d game越做越垃圾
division伏到咁都有fans先好野
尼爾

Nier+1 我係鐘意遊戲性多過故事
玩咗4個鐘左右 冇心機玩落去
dead by daylight
後悔就好多
For Honor
Division
Mass Effect
比較有印象好彩無跟車太貼既有阿修羅之怒同psv隻高達vs
前者聽講無結局焗你買dlc真係聽到屌一聲
後者因為都鍾意玩vs系列,見d pv+笨大既性格已經知道伏味濃,但班fd唔理我意見炒晒車

買左後最後悔真係no man sky...好在d fd問我我叫佢地睇我玩完先決定

division我反而覺得ok啦,你跟唔上d裝咪玩低一個難度慢慢儲,反正都係咁打法,間唔中撚兩手幾好玩,係d技能選擇少左d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞