揾工揾到好迷茫 (12)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
返左三個月
又返黎加入大家

過唔到proba

記得你話做得好開心,d 同事好好又有前景份工

我都記得
又話返咗幾日已經同啲同事frd過打band
點解會過唔到架

講就講我後生,出到去chok唔到料
但我懷疑係做錯野佢地又check唔到
出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?
sor冇追開依個post
有無朋友見過間叫科定既台灣建築公司
見佢做sales 有幾高commission

我見過
喺灣仔架嘛

Office超細 得10個位左右

不過sales唔係成日喺office 所以應該冇所謂?
個view幾靚

經理係台灣人 所以interview 要講普通話

福利幾特別 生日有錢俾你
不過我嗰陣in文員
佢話lunch唔可以出街食,要留喺office食,因為可能有電話入
Ot有1.3倍 好似係..
AL 7日
返左三個月
又返黎加入大家

過唔到proba

我都記得
點解會過唔到架

出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?

Check人有冇呃保險

我見過
喺灣仔架嘛

下 係呀 真嫁
感覺點 我仲諗緊去唔去
我見做sales 有好多commission
返左三個月
又返黎加入大家

過唔到proba

我都記得
點解會過唔到架

出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?

Check人有冇呃保險

我黎緊都返依份,不過都有可能好快quit

過唔到proba

我都記得
點解會過唔到架

出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?

Check人有冇呃保險

會唔會係同一份?

我見過
喺灣仔架嘛

Office超細 得10個位左右

不過sales唔係成日喺office 所以應該冇所謂?
個view幾靚

經理係台灣人 所以interview 要講普通話

福利幾特別 生日有錢俾你
不過我嗰陣in文員
佢話lunch唔可以出街食,要留喺office食,因為可能有電話入
Ot有1.3倍 好似係..
AL 7日

台資出名伏

過唔到proba

我都記得
點解會過唔到架

出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?

Check人有冇呃保險

會唔會係同一份?

有可能
依家比你地咁講有d驚,原本都冇乜野
巴打add我tg傾
gggps

我都想知喎
Add唔add得

我都記得
點解會過唔到架

出左街奶左野就搵我祭旗

巴打你之前份工係做咩?

Check人有冇呃保險

會唔會係同一份?

有可能
依家比你地咁講有d驚,原本都冇乜野

英文咩字頭

one island east 46樓個間
我冇tg,sor
8大 社科撚
13K 番足6日 9-6
諗緊要唔要offer

8大 社科撚
13K 番足6日 9-6
諗緊要唔要offer

講多啲其他福利
份工要做啲咩
份工前景
大公司定點?
老老實實 大家讀個科係咪做緊個科既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞