[fgo] 老虛執筆 就係特別唔同 寫個活動都好睇過人

46 回覆
1 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ff52-g00L-Y
睇得明劇情玩起上黎真係正好多
正劇情+新bgm 仲正過空境果次 誠意滿分

玩緊支服
https://www.youtube.com/watch?v=ff52-g00L-Y

玩緊支服

轉返玩港台/日服啦
有冇pm人叫佢幫你課金抽黑貞

自己抽中左好開心 感覺好似打爆機咁

玩緊支服

轉返玩港台/日服啦

叫人玩台服是咪on9
u自己上巴哈睇睇之前台服代理王董單醜聞先啦
不過個活動流程真係差d,成日講緊野就打,
打完又冇劇情睇,搞到有d到喉唔到肺
不過而家d活動已經好好多。
整體黎講都係好睇既,係金閃閃咁易死我有d失落

流程跟唔上劇情咁好
金閃閃算係咁啦 如果要以全力黎描述佢跟本無野可以玩
呢個短章整做12集動畫都夠力
Ccc仲正啦

流程跟唔上劇情咁好
金閃閃算係咁啦 如果要以全力黎描述佢跟本無野可以玩
呢個短章整做12集動畫都夠力

有名叫老馬王 梗係早死啲 全力攞住把ea劈嚟劈去仲駛玩
新手今個活動應以咩做目標?
玩咗一星期
樓主見到CCC會唔會跪左係度

玩緊支服

轉返玩港台/日服啦

叫人玩台服是咪on9
u自己上巴哈睇睇之前台服代理王董單醜聞先啦

台你老母服咩 叫港澳台服/繁體服 係得台狗咁撚自大先會咩都叫台服
上年9月開始玩日服,我都係上網睇翻譯
其實玩日服劇情唔大問題,網上大把翻譯
同埋真係唔好玩台服,只係將大陸服既簡體字轉繁體字
玩大陸服仲好
玩大陸服仲好

B服營運上唔錯 而且送石都大方過台
玩大陸服仲好

B服營運上唔錯 而且送石都大方過台

其實真 除左要捱蝗字同慢一年我諗唔到有咩衰
ios an做左分流 幾乎未死過ser
派石大方 客服容易溝通做野又快手
希望有計劃追進度
玩大陸服仲好

之前都講過 上網睇返劇情就好似睇完生內動畫睇txt字幕檔
個feel錯哂
玩緊台仔
貞德起手好有愛不了
除非第一次DOWNLOAD 大陸仔同日本仔中阿提拉
玩緊台仔
貞德起手好有愛不了
除非第一次DOWNLOAD 大陸仔同日本仔中阿提拉

我3服都未中過黑提 明明係元祖級5星
玩大陸服仲好

個feel錯哂

巴打我想問課金係點課
支付寶出咗港版但好似唔支援 而大陸版入錢方面唔係好識
$832點入落支付寶AC
玩大陸服仲好

個feel錯哂

巴打我想問課金係點課
支付寶出咗港版但好似唔支援 而大陸版入錢方面唔係好識
$832點入落支付寶AC

可以google課金達人
準備一個空嘅支那apple ac比佢入
最好係可以隨時唔要 但係其實都信得過嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞