[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(18)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果MSI 560TI 個風扇壞左,可以點換?

自己買風扇,用索帶扣住

打機都係上到100度
$1500 display card 有咩選擇
$1500 display card 有咩選擇

Rx570?
買左SET 12+12+HUE

HD120苦主

未覆我, 你做咩有多個

ebay 送多左個
我淨係想送走佢 好阻碇

買一送一, 佢送錯左?

送錯左就送比我FD啦, 當無收過咪得

出街都要扶下阿婆過馬路啦

咁我咪變左原價買

排2000

HD120苦主

5把SP120 苦主
準備賣1SET3把+HUB
[url]Router EA9500 點睇? [/url]

notebook唔計啦屌

notebook moon唔係moon阿?.jpg

換個34啦

真窮撚
notebook i5-6200u 女朋友送
床 櫃 電腦檯set 朋友送
moon samsung 21.5" epc 400$
keyboard mouse tb 加埋250$
想買部g4560打lol都冇錢

34啦 有位既

有位都冇錢

我覺得雙moon 好過34
可以整雙視窗

Why not 34 雙mon both

HD120苦主

5把SP120 苦主

我仲搵緊方法買lighting node pro 個 controller
屌corsair老母,成七百蚊一set hd120x3 + hub + 線控
仲要幾千萬色嘅LED燈,竟然只可以用線控預設幾隻色
要我買埋成五百幾蚊嘅lighting node pro 先可以連起佢用 software 轉色

有無人幫到我
各位巴打,
筆直一萬,主要用嚟Photoshop之類,
少量打機嘅notebook有咩推介

HD120苦主

5把SP120 苦主

我仲搵緊方法買lighting node pro 個 controller
屌corsair老母,成七百蚊一set hd120x3 + hub + 線控
要我買埋成五百幾蚊嘅lighting node pro 先可以連起佢用 software 轉色

有無人幫到我

都冇計...除非有人買左node pro set野剩要嗰4條燈條
不過應該冇人會咁做

HD120苦主

5把SP120 苦主

有無人幫到我

都冇計...除非有人買左node pro set野剩要嗰4條燈條
不過應該冇人會咁做

我真係用緊線控only

HD120苦主

5把SP120 苦主

有無人幫到我

不過應該冇人會咁做

我真係用緊線控only

我係指買個node pro剩係要4條燈條啵
咁咪姐係比500蚊買燈條
咁不如係鴨記自己買黎駁....
又有rgb撚係苦海沉淪
又有rgb撚係苦海沉淪

又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

yes
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

我有google完先問架
你睇

又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

你睇

咪姐係red green blue 囉
電腦部件有rgb燈係到
可以玩唔同配色呼吸燈節奏燈
同埋打丁
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

你睇

電腦部件有rgb燈係到
同埋打丁

例如咁樣
如果MSI 560TI 個風扇壞左,可以點換?

自己買風扇,用索帶扣住

打機都係上到100度

換個張 咁高溫遲早壞
想問下如果中央田個報價網冇件野係咪即係佢地冇呢件貨?
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

你睇

電腦部件有rgb燈係到
同埋打丁

即係可以玩任何色?
軟件控制?好撚貴?
又有rgb撚係苦海沉淪

新手一問其實咩黎

你意思係rgb?

你睇

電腦部件有rgb燈係到
同埋打丁

例如咁樣

細佬玩唔起 儲緊錢買g4560
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞