中大討論區第七十三回之暑sem已過一半,同學仍需努力

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
lm
但你知道自己要返intern做咩reg summer sem
可以apply certifying letter certify你今年畢業
$40 一封
你返工都返左成年,係諗住讀summer sem嘅就同公司搞番清楚啲requirement 同埋大學有份19 guidelines 叫你返工唔好多過咩17.5 hours per week,佢會話你冇遵守呢個規則所以返工唔係一個俾你late drop嘅理由

你係想late drop 或者唔f2f考試真係得返中肺炎要隔離/其他健康理由
想問吓大家知唔知virtual exchange tran credit 有無話要最低咩grade嘅
啲分好似炒哂車咁
已經問咗department 係可以tran 但無問到有無grade requirement
定係睇科
以前late drop 係好難批係肺炎先會咁賣大包俾你撳個掣就可以late drop,佢而家行返以前嗰套
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞