點睇打工仔同學生拍拖

236 回覆
13 Like 62 Dislike

你地點識架
btw agger用心經營段關係就唔會散 大前提係兩個人都肯用心 不過我都對我男朋友有信心

有個common fd 既生日上面識,之後開左group send 相,之後大家玩玩下熟左先開始,都識左半年先開始發展,成件事真係好神奇,本身兩個人都無咩想法,係好順其自然咁一齊左

緣份

話黎就黎

話走就走

我有信心同佢行落去,希望你都搵到個岩你,做人唔好再諗負面野

我而家都諗緊係唔係一生一世就代表開心。
定係曾經擁有就夠。

如果你連捉緊一個自己愛嘅人嘅勇氣都冇,你嘅生活會好痛苦,加油啦俾啲信心自己

我覺得捉得唔夠緊, 但係佢已經覺得好緊。
係咪我應該要讓步

如果佢講到出口話緊 你真係要注意下 小心向對方施到壓

可能同佢年紀差太多, 想要嘅嘢唔同
我仲係學生,男朋友大我5年半,
已經出左嚟做野,
大家好夾好鍾意對方無乜代溝,
不過佢成日都要ot,
加上我呢排仲要sem break就特別悶,
真係想多啲同佢出街玩
拍左拖一年半,
我地每一晚都會傾電話傾到大家幾乎訓著
好想快啲大個同你結婚呀

同男朋友岩岩識個陣凌晨傾幾百分鐘都仲係好想傾而家佢要返工 不阻佢訓教休息了
我都係學生 男朋友係打工仔
佢大我4年

咁樣好正 好似有個哥哥睇住咁

個男仔夠成熟就話
個朋友同男朋友差五六年
個男仔仲好似廿歲出頭啲mk仔咁
同女友相差四年 佢係學生 我已經出嚟做野幾年 零代溝!好多野都好夾

就係學生先更難能可貴有多啲時間可以一齊見!!!!!係愛啊哈利!!!!!

佢好好幾乎日日都山長水遠過嚟就係為左同我食個lunch

又會等我幾個鐘收工

所以我會好好珍惜你

今日黑雨無得見添 聽日食完公司餐飯會第一次嚟接你收工架啦嘿嘿(雖然你係拍拖以嚟第一次返工

有人接真好

女朋友接放工真係好正
同女友相差四年 佢係學生 我已經出嚟做野幾年 零代溝!好多野都好夾

就係學生先更難能可貴有多啲時間可以一齊見!!!!!係愛啊哈利!!!!!

又會等我幾個鐘收工

所以我會好好珍惜你

今日黑雨無得見添 聽日食完公司餐飯會第一次嚟接你收工架啦嘿嘿(雖然你係拍拖以嚟第一次返工

哇做你女朋友真係好

喂呀做你男朋友真係無得頂

你女朋友對你真係好好啊巴打
要好好珍惜佢 要錫哂佢

你男朋友都好到加零一 要支持佢繼續對佢好
我都係學生 男朋友係打工仔
佢大我4年

咁樣好正 好似有個哥哥睇住咁

個男仔夠成熟就話
個朋友同男朋友差五六年
個男仔仲好似廿歲出頭啲mk仔咁

慶幸我男朋友係有交帶有承擔既人

又會等我幾個鐘收工

所以我會好好珍惜你

哇做你女朋友真係好

喂呀做你男朋友真係無得頂

你女朋友對你真係好好啊巴打
要好好珍惜佢 要錫哂佢

你男朋友都好到加零一 要支持佢繼續對佢好

我都知我男朋友好錫我
我真係好愛佢
我都係學生
男朋友打工仔
但佢大我十年up

拍左幾耐啊有無打算結婚

拍左.....2年幾掛...我地唔記呢d野
我番pt時識佢既 開頭唔知佢大我咁多
不過我同佢唔係中學生同打工仔組合
我year3定唔知4先一齊 依家就postgrad grad
佢好似對於大家既學歷差距覺得so9sad
同埋我唔想咁快講結婚呢d野 所以大家都冇傾過結婚既話題
男朋友大3年幾 pt識
識左一排先知佢原來有正職 pt係當返去玩
但係睇住佢咁chur法好辛苦 放工/放假都冇得休息
(佢做地盤返足6日 攰到仆街)
依家一齊就黎2年 由我仲讀緊書到依家搵工都有佢俾意見 覺得好幸福好有安全感
不過財政狀況就.......
出黎做緊pt 女朋友仲係學生 相差四年 我係佢初戀
有時會驚佢上左大學會有其他想法
自己今日大頭蝦唔見左佢送比我果條橡筋 唔開心死我
都唔知點開口同佢講 怕佢會亂諗唔開心 會以為我唔重視佢既野
睇見絲打啲男友咁sweet真係好羨慕
我果個一見唔到面就唔多理我

又會等我幾個鐘收工

所以我會好好珍惜你

有人接真好

我有時都會去接男朋友放工

我都好想女朋友接我收工,但係佢着住校服出現我又怕影響到佢, 始終着校服然後拖住其他男仔唔係咁好,所以我都冇要求過

等佢畢業啦

係呀,我會呢年搞好事業,等佢出黎做野唔洗睇錢,起馬少個壓力
男朋友大3年幾,係我初戀
佢翻工比較忙,唔覆得機
一個禮拜見一兩日但我覺得好開心
我讀緊U
身邊d朋友都係同學生拍拖
pair pair都係日見夜見
有時會先入為主咁覺得我好慘,佢地一定接受唔到咁
其實我覺得好開心啊,不過朋友唔明

大自己幾年好有哥哥feel
佢翻工比較忙,唔覆得機
我讀緊U

對你好就得 唔一定日日見
你大過就會明
一開始習慣唔需要日日見
更長久
男朋友大3年幾 pt識
識左一排先知佢原來有正職 pt係當返去玩
但係睇住佢咁chur法好辛苦 放工/放假都冇得休息
(佢做地盤返足6日 攰到仆街)
依家一齊就黎2年 由我仲讀緊書到依家搵工都有佢俾意見 覺得好幸福好有安全感
不過財政狀況就.......

有人錫住既感覺真係好好
男朋友大我六年
做左野都三年了
依家到我畢業

有好多時間hea或者做自己野
佢番五日有兩三日都會搵我食飯

我都成日自己hea
出黎做緊pt 女朋友仲係學生 相差四年 我係佢初戀
有時會驚佢上左大學會有其他想法
自己今日大頭蝦唔見左佢送比我果條橡筋 唔開心死我
都唔知點開口同佢講 怕佢會亂諗唔開心 會以為我唔重視佢既野

送橡筋幾搞笑
睇見絲打啲男友咁sweet真係好羨慕
我果個一見唔到面就唔多理我

相處方式唔同姐 可能佢忙先唔得閒理你住
佢翻工比較忙,唔覆得機
我讀緊U

我都係咁樣! 啲朋友pair成日可以見 放假又可以去街問我點解成日留係屋企咁慘 但同到佢一齊我好開心好滿足
我讀緊書女朋友打緊工

佢細我三年
我讀緊書女朋友打緊工

佢細我三年

佢打緊工你讀緊書但佢細你三年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞